Οι οκτώ επιθετικοί του πρωταθλήματος που ξεχώρισαν

Όπως διαφαίνεται, θα επικρατήσει και φέτος συνωστισμός στην κούρσα των πρώτων σκόρερ, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και με τη συμπλήρωση της τρίτης αγωνιστικής. Αρκετοί είναι οι επιθετικοί, κυρίως από τις ομάδες της πρώτης εξάδας, που αναμένεται να διεκδικήσουν την πρωτιά, αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος.
 
Συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές άνοιξαν λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Τρεις εξ αυτών είναι καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε ήταν ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούσαν το χρυσό παπούτσι την περσινή χρονιά.
 
Ιβάν Τρισκόφσκι
 
Ο Σκοπιανός επιθετικός, μέχρι στιγμής είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, καθώς με την συμπλήρωση τριών αγωνιστικών χρίστηκε σκόρερ τέσσερις φορές. Ο 33χρονος φορ, πέρυσι έγινε ο πρώτος σκόρερ κυπριακής ομάδας στην Ευρώπη και φέτος διεύρυνε το εκπληκτικό ρεκόρ του, ενώ έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει καρέ τερμάτων σε παιχνίδι κυπριακής ομάδας στην Ευρώπη. 
 

Ματ Ντάρμπισαϊαρ

Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα δυο φορές τα τελευταία τρία χρόνια. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για τον 33χρονο φορ, ωστόσο φέτος ξεκίνησε ιδανικά, σκοράροντας δυο γκολ στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Με το φετινό ρόστερ των πρασίνων αναμένεται να έχει αρκετές βοήθειες από τους συμπαίκτες του, κάτι το οποίο θα τον οδηγήσει και θα το δώσει αυτοπεποίθηση.

Εμίλιο Ζελάγια

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Απόλλωνας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στην ανατροπή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των κυανολεύκων, σκόραρε πέντε τέρματα σε οκτώ αγώνες. 

Μαρσέλο Τόρες

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο 21χρονος της Πάφος FC, χρίστηκε σκόρερ δυο φορές και απόδειξε πως πρόκειται για ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Σε τρεις αγώνες βρήκε δίχτυα δυο φορές, κάτι που δείχνει πως αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τη παφιακή ομάδα.

Αντρίγια Πάβλοβιτς

Πρόκειται για ένα ποιοτικό επιθετικό που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τον ΑΠΟΕΛ στην επιθετική γραμμή, αφού στο πρώτο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων άνοιξε λογαριασμό. Ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε τρία γκολ σε συνολικά έξι αγώνες στην Ευρώπη μέχρι σήμερα, τα οποία πέτυχε στον αγώνα με την Σουτιέσκα με χατ τρικ.

Άνταμ Νέμετς

O Σλοβάκος επιθετικός στη περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Στην πρεμιέρα της Πάφος FC με τη Νέα Σαλαμίνα βρήκε δίχτυα και άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή χρονιά. Σε τρεις αγώνες μετρά ένα τέρμα, ωστόσο στην παφαική ομάδα πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Σλοβάκου στράικερ.

Ονιέγκμπου Κίνγκσλει

O στράικερ της ομάδας της Αμμοχώστου συνεχίζει από εκεί που έμεινε στη περσινή σεζόν αφού βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στην Πάφος FC.

Ιβάν Κάρλος 

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την Αλκή, με την οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν. Στο παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στο Παραλίμνι, βρήκε δίχτυα και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει για την ομάδα της Λεμεσού σημαντικός στην επιθετική γραμμή.  

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας