Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο πρωτοπόρος Τιμούρ ψάχνει για απαντήσεις...

  17/09/2019 07:00
Ο πρωτοπόρος Τιμούρ ψάχνει για απαντήσεις...

Ο πρωτοπόρος Τιμούρ ψάχνει για απαντήσεις...

  17/09/2019 07:00
Ντόμπρος, ακομπλεξάριστος και απόλυτα ειλικρινής. Ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε να μας υπενθυμίσει για άλλη μια φορά, τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου μας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Ο ίδιος ξεσπά με τον δικό του μοναδικό τρόπο εβδομάδα με εβδομάδα και υποδεικνύει ξεκάθαρα τα προβλήματα και τις ανορθογραφίες που γίνονται στον χώρο.

Ενίοτε με σκληρή γλώσσα (όπως στο Τσίρειο στις 25 Αυγούστου) και ενίοτε πιο ήρεμα (όπως χθες), ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης, βάλλει κατά παντός υπευθύνου για τα όσα συμβαίνουν στο δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μέσα από τα λεγόμενα του, γίνεται αντιληπτό πως προσπαθεί με αυτά που λέει να αλλάξει με κάθε τρόπο την κατάσταση. Δεν είναι μόνο οι αναβολές αγώνων, ή οι κάκιστοι αγωνιστικοί χώροι, αλλά η νοοτροπία και οι απόψεις που επικρατούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Ο Τιμούρ είναι μαθημένος και «ζυμωμένος» στην αγγλική νοοτροπία, από τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο στη Νιούκαστλ. Βλέπει αυτά που γίνονται στο νησί μας και θέλει τις άμεσες αλλαγές από τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Με τον κλιματισμό στο Τσίρειο Στάδιο βρέθηκε η ενδεδειγμένη λύση, μετά τα παράπονά του στην πρεμιέρα. Με τα υπόλοιπα, θα περιμένουμε τις όποιες αποφάσεις. Πάντως, ο ίδιος είναι πρωτοπόρος σε όλα και το απέδειξε πολλές φορές…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας