Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Έχουμε χωρίσει την ΑΕΛ σε διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα πλέον σπασμένα»

  16/09/2019 23:14
«Έχουμε χωρίσει την ΑΕΛ σε διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα πλέον σπασμένα»

«Έχουμε χωρίσει την ΑΕΛ σε διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα πλέον σπασμένα»

  16/09/2019 23:14
Με αφορμή την πρόσφατη γενική συνέλευση, ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου στέλνει με ανάρτησή του το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΛ.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Χριστοδούλου αναφέρει πως είναι επιτακτική ανάγκη όλων να βοηθήσουν για το καλό του σωματείου αλλά και όλων των τμημάτων.

Αναλυτικά:

«Μετά και το πέρας της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου , το συμπέρασμα που βγαίνει, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη , είναι ότι όλοι μας έχουμε χωρίσει την ΑΕΛ σε διαφορετικά κομμάτια και μάλιστα πλέον σπασμένα.

Η ΑΕΛ είναι μια και ΑΕΛίστες είμαστε όλοι. Και αυτός που πάει στο γήπεδο και αυτός που δεν πάει. Και αυτός που έκαμε διαρκείας και αυτός που δεν έκανε, αλλά και αυτός που γουστάρει να ακούει τα ματς από το ράδιο.

Καθημερινά, διαβάζω και ακούω ΑΕΛίστες να υπερηφανεύονται διάφορα σε ΣυνΑΕΛίστες και να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι ΠΙΟ ΑΕΛίστες από το συνομιλητή τους.

Και όχι μόνον αυτό , ορισμένοι έχουν και την απαίτηση να μην μιλάνε άλλοι για την ΑΕΛ επειδή αυτοί είναι πιο ΑΕΛ.

Εγώ πήγα γήπεδο σήμερα εσύ δεν πήγες, έκαμα διαρκείας εσύ δεν έκαμες , πήγα Χαριλάου εσύ που ήσουν, πήγα Τουρκία εσύ δεν πήγες, εγώ εισέφερα 1000 ευρώ εσύ δεν έβαλες μην μιλάς , έκαμα αυτό γι αυτό είμαι πιο πολύ ΑΕΛίστας από σένα , είμαι έτσι εσύ αλλιώς και πάει λέγοντας.

Όχι ρε , όχι κύριε ,όλοι ΑΕΛίστες το ίδιο είμασταν, νιώθαμε ίσοι και έτσι πρέπει να νιώθουμε μια ζωή.

Το χειρότερο όμως από όλα είναι το δεν έχουμε καλή ομάδα , δε μ αρέσει η ομάδα και δεν ασχολούμαι . Ποιός το λέει ρε ; Εσύ που λίγα χρόνια πριν ,έχανες με 4 και 5 και τραγουδούσες μέσα στη βροχή. Γιατί άλλαξες ρε φίλε ;

Μπορώ να γράφω για ώρες. Aυτό που πρέπει να γίνει άμεσα ,είναι όλα τα κομμάτια της ΑΕΛ να ενωθούν. Από ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ , ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ , ΜΠΑΣΚΕΤ , ΒΟΛΛΕΥ ,ΦΟΥΤΣΑΛ και όποιο άλλο κομμάτι συμπληρώνει τον κύκλο με τα 3 γράμματα .

Κανένα κομμάτι δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο του, αν δεν συμπληρωθεί ο κύκλος».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας