Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Μιχαηλίδη για τα γήπεδα και η ατάκα για Μάμμαρι

  17/09/2019 08:53
Η απάντηση Μιχαηλίδη για τα γήπεδα και η ατάκα για Μάμμαρι

Η απάντηση Μιχαηλίδη για τα γήπεδα και η ατάκα για Μάμμαρι

  17/09/2019 08:53
Την κατάσταση των γηπέδων αλλά και το πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου, σχολίασε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, φιλοξενούμενος στον Alpha. 
 
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, «η κατάσταση των γηπέδων είναι ένας σοβαρός λόγος που έφυγε ο κόσμος από τα γήπεδα.
Είναι σε εξέλιξη μελέτη για Μακάρειο και Στέλιος Κυριακίδης, έτσι ώστε να τα κάνουμε ανεκτά για τον κόσμο. Για το Μακάρειο δεν τίθεται θέμα ασφάλειας αλλά είναι ένα παραμελημένο γήπεδο».
 
Αναφορικά με το θέμα του Μακάρειου και Ομόνοιας, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης υπογράμμισε ότι, «είχαμε καλή διάθεση να το δώσουμε αλλά ακολουθήσαμε τις διαδικασίες. Τους είπαμε πιάστε το και μας είπαν χαλάστε το. Τη μέρα που ζητήσαμε έκθεση της Αστυνομίας, συμφώνησαν με το ΓΣΠ».
 
Για την κάρτα φιλάθλου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, τόνισε πώς σίγουρα έχει επηρεάσει. «Όποιος σας πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Υπήρχε φημολογία ότι η κάρτα έγινε για κερδοσκοπία. Εμείς τρέξαμε με τον Υπ. Δικαιοσύνης και τρέχαμε για να λήγει το 2023 η κάρτα χωρίς έξτρα κόστος».
 
Καταληχτικά ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε και σε ένα ιστορικό αγώνα που συμμετείχε μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΚ, για να πει χαρακτηριστικά. «Μάς ακυρώθηκε γκολ και είπα Μάμαρι, όχι ρε Μάμαρι και έμεινε στην ιστορία».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας