Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πέντε πράγματα που ξεχώρισαν την 3η αγωνιστική

Μικαέλο Παπαδάκης  17/09/2019 09:24
Πέντε πράγματα που ξεχώρισαν την 3η αγωνιστική

Πέντε πράγματα που ξεχώρισαν την 3η αγωνιστική

Μικαέλο Παπαδάκης  17/09/2019 09:24
Μα έτσι, μα αλλιώς, πέρασε το 25% των αγώνων του α’ γύρου του Πρωταθλήματος Cyta. Εντάξει, όχι για όλους, καθώς όπως το πάμε θα κοντεύει να τελειώσει ο β’ γύρος  και θα παίζονται αγώνες του α’ γύρου ακόμα.
 
Πέντε πράγματα όμως, τα μάθαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
1. Λάθη, πολλά λάθη
Τα σοβαρά λάθη χαρακτηρίζουν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Λάθη που έκριναν αποτελέσματα. Η διαιτησία είναι με διαφορά ο πιο αδύναμος κρίκος των τριών πρώτων αγωνιστικών.
 
2. Πολλά Γκολ
Ένας που του αρέσει το παιχνίδι, την καλύτερη μπάλα θα τη δω τώρα, στις πρώτες αγωνιστικές.  Παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς σκιές και ψιθύρους. Ανοικτό ποδόσφαιρο και γκολ. Κατά μέσα όρο 2.6 γκολ ανά  αγώνα έχουμε, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.
 
3. Κόσμος
Η επιστροφή του κόσμου δεν είναι άσχετη με το πιο πάνω. H Ανόρθωση γέμισε την εξέδρα στο «Τάσος Μάρκου», στην Αρένα είχε επίσης αρκετό κόσμο. Ακόμα και στο ματς του Απόλλων στη Λεμεσό, είχε κόσμο. Έχοντας συμπληρώσει 12 μήνες κάρτας φιλάθλου, φαίνεται πως πολλοί αντιρρησίες ή αμέτοχοι έχουν πλέον συμβιβαστεί, κάτι που υποβοήθησε και η δίψα για διακρίσεις, τις οποίες μονοπωλεί ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.
 
4. Η ειλικρίνεια του «Πούρσα»
Δεν άρεσε τους Σαλαμιναίους η ειλικρίνεια του Πουρσαϊτίδη που είπε ότι στόχος είναι η εύκολη παραμονή. Κι όμως, σε ένα αγωνιστικό πρωτάθλημα 12 ομάδων με δύο ομάδες για διαβάθμιση, με τους BIG 6 από πάνω και τη νεόπλουτη Πάφο να έχει φιλοδοξίες, για τη Ν. Σαλαμίνα δεν μπορεί παρά πρώτος στόχος να είναι η παραμονή.
 
5. Μπορεί να το χάσει;
Βλέπω τον ΑΠΟΕΛ καλύτερο παρά τα προηγούμενα χρόνια, αισθητά ανώτερο από τους υπόλοιπους. Με την  ΑΕΛ έδειξε αυτοπεποίθηση, αέρα ανωτερότητας που του επιτρέπει να κερδίζει εύκολα ακόμα και αν δεν παίζει σούπερ. Πάει να απεξαρτηθεί και από τον Αλ-Τάμαρι. Για μένα το πρώτο ερώτημα δεν είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πως μπορεί να το χάσει ο ΑΠΟΕΛ. Από την κόπωση της Ευρώπης εάν πάει καλά, ίσως; Από δικά του λάθη; Ίδωμεν…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας