Πέντε πράγματα που ξεχώρισαν την 3η αγωνιστική

Μα έτσι, μα αλλιώς, πέρασε το 25% των αγώνων του α’ γύρου του Πρωταθλήματος Cyta. Εντάξει, όχι για όλους, καθώς όπως το πάμε θα κοντεύει να τελειώσει ο β’ γύρος  και θα παίζονται αγώνες του α’ γύρου ακόμα.
 
Πέντε πράγματα όμως, τα μάθαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
1. Λάθη, πολλά λάθη
Τα σοβαρά λάθη χαρακτηρίζουν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Λάθη που έκριναν αποτελέσματα. Η διαιτησία είναι με διαφορά ο πιο αδύναμος κρίκος των τριών πρώτων αγωνιστικών.
 
2. Πολλά Γκολ
Ένας που του αρέσει το παιχνίδι, την καλύτερη μπάλα θα τη δω τώρα, στις πρώτες αγωνιστικές.  Παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς σκιές και ψιθύρους. Ανοικτό ποδόσφαιρο και γκολ. Κατά μέσα όρο 2.6 γκολ ανά  αγώνα έχουμε, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.
 
3. Κόσμος
Η επιστροφή του κόσμου δεν είναι άσχετη με το πιο πάνω. H Ανόρθωση γέμισε την εξέδρα στο «Τάσος Μάρκου», στην Αρένα είχε επίσης αρκετό κόσμο. Ακόμα και στο ματς του Απόλλων στη Λεμεσό, είχε κόσμο. Έχοντας συμπληρώσει 12 μήνες κάρτας φιλάθλου, φαίνεται πως πολλοί αντιρρησίες ή αμέτοχοι έχουν πλέον συμβιβαστεί, κάτι που υποβοήθησε και η δίψα για διακρίσεις, τις οποίες μονοπωλεί ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.
 
4. Η ειλικρίνεια του «Πούρσα»
Δεν άρεσε τους Σαλαμιναίους η ειλικρίνεια του Πουρσαϊτίδη που είπε ότι στόχος είναι η εύκολη παραμονή. Κι όμως, σε ένα αγωνιστικό πρωτάθλημα 12 ομάδων με δύο ομάδες για διαβάθμιση, με τους BIG 6 από πάνω και τη νεόπλουτη Πάφο να έχει φιλοδοξίες, για τη Ν. Σαλαμίνα δεν μπορεί παρά πρώτος στόχος να είναι η παραμονή.
 
5. Μπορεί να το χάσει;
Βλέπω τον ΑΠΟΕΛ καλύτερο παρά τα προηγούμενα χρόνια, αισθητά ανώτερο από τους υπόλοιπους. Με την  ΑΕΛ έδειξε αυτοπεποίθηση, αέρα ανωτερότητας που του επιτρέπει να κερδίζει εύκολα ακόμα και αν δεν παίζει σούπερ. Πάει να απεξαρτηθεί και από τον Αλ-Τάμαρι. Για μένα το πρώτο ερώτημα δεν είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πως μπορεί να το χάσει ο ΑΠΟΕΛ. Από την κόπωση της Ευρώπης εάν πάει καλά, ίσως; Από δικά του λάθη; Ίδωμεν…
 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ