Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για τη δήλωση Πουρσαϊτίδη

Τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη για παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία, σχολίασε ο Δημήτρης Λάζος στον Super Sport FM. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, «υπήρχαν μεμονωμένα περιστατικά. Πρέπει να λειτουργούμε όλοι κάτω από πίεση και αυτό να βγαίνει σε καλό. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πίεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνουμε την πίεση πιο παραγωγική. Είχε πίεση ο προπονητής και το έβγαλε αυτό στη διάσκεψη. Ελπίζουμε πως αυτή η νίκη θα μας αποφορτίσει από την πίεση που υπήρχε, και πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την δήλωση του κ. Πουρσαϊτίδη την περασμένη βδομάδα ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι καλύτερη από πέρσι, σε σύγκριση με την χθεσινή που ανέφερε πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην κατηγορία, ο Δημήτρης Λάζος, ανέφερε: «Έχει διαφορά, ναι, έχει όμως και εξήγηση. Ο προπονητής ήθελε πάρα πολύ το αποτέλεσμα, πιστεύει στο υλικό που υπάρχει και πιστεύει όπως αν η ομάδα αποκτήσει ομοιογένεια θα έρθουν κι άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που ήθελε να πει είναι ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τις πιο κάτω θέσεις, για να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Όταν οι παίκτες μας είναι ήρεμοι, θεωρούμε πως έχουμε την ομάδα να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν βάζουμε στόχους. Στόχος είναι να παίζουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και το ότι είναι αήττητος: «Και αήττητος να μην ήταν, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι παραδοσιακή ομάδα α’ κατηγορίας, και θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το κλίμα αντιστρέφεται 100%».

Για τον Φουστάρ και τον Σαν Ρομάν: «Θα είναι εκτός περίπου 1,5 μήνα. Έχει περάσει από χειρουργείο για να μην χάσουμε άλλο χρόνο. Βασιστήκαμε πάνω του τη φετινή περίοδο. Πρέπει να καλύψουμε το χρόνο. Δεν είναι στο 100% ο Σαν Ρομάν, όμως για αυτά τα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε δείγματα μεγάλου ποδοσφαιριστή και μας χαροποίησε ιδιαίτερα».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια