Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο νέος χορηγός του ΑΠΟΕΛ

  17/09/2019 10:39
Ο νέος χορηγός του ΑΠΟΕΛ

Ο νέος χορηγός του ΑΠΟΕΛ

  17/09/2019 10:39

Την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία «Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης», ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση, την έναρξη της συνεργασίας της, με το νέο Επίσημο Υποστηρικτή του ΑΠΟΕΛ, την εταιρεία "Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης" για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20.

Επιπλέον η εταιρεία "Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης" είναι από σήμερα επίσημος χορηγός της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ με το λογότυπο της εταιρείας να φιλοξενείται στο πίσω μέρος στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης των αγωνιστικών μας ομάδων Κ14, Κ15, Κ16, Κ17, Κ19.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία "Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης" στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Παρουσίαση της χορηγού εταιρείας:

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης είναι μια ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση, πρωτοπόρος στην παροχή βοήθειας στα άτομα που παρουσιάζουν ακουολογικά προβλήματα (απώλεια ακοής, βουητό, ίλιγγο, κ.α.) στην Κύπρο.

Τα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης ξεκίνησαν ως μια εμπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 1899 από τον Ι. Ζήνων Ευθυμιάδη. Χρησιμοποιώντας τις επαφές του στο εξωτερικό, ήταν ο πρώτος πού έφερε το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στην Κύπρο. Η ανάγκη των ακουστικών βοηθημάτων αυξανόταν ραγδαία και έτσι, το 1945, ιδρύθηκε το πρώτο Ακουολογικό Κέντρο στο νησί.

Λίγο αργότερα, μετά την απαραίτητη εκπαίδευση στο εξωτερικό, οι ειδικοί τεχνικοί μας, εγκατέστησαν το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήριο στη Κύπρο. Τότε, το κέντρο ήταν σε θέση να συναρμολογήσει ακουστικά εκμαγεία, να επιδιορθώσει ακουστικά όλων των ειδών, και να εξυπηρετήσει το κοινό του άμεσα.

Υπηρεσίες:
-Ακουολογικές Υπηρεσίσες για ενήλικες
-Παιδιατρικές Υπηρεσίες
-Ίλιγγος
-Εμβοές
-Τεχνικές Υπηρεσίες

Στα Ακουολογικά Κέντρα Ευθυμιάδης, η διαδικασία που ακολουθούμε για επιτυχημένη αντιμετώπιση της βαρηκοΐας εκτός από την επιλογή ακουστικού στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων σας, είναι:
1. Πλήρης ακουολογική διάγνωση.
2. Πλήρης αξιολόγηση των αναγκών.
3. Επιλογή κατάλληλων, ποιοτικών και αξιόπιστων ακουστικών, βαρηκοΐας.
4. Σωστή ρύθμιση και εφαρμογή.
5. Συνεχή και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Ακολουθώντας τα πιο πάνω βήματα σας εγγυόμαστε μέγιστη ικανοποίηση από τα ακουστικά βοηθήματα σας. Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν τα καλύτερο παράδειγμα. Η υπόσχεση μας σε σας είναι: «βελτίωση της ποιότητας ζωής σας στον μέγιστο δυνατό βαθμό!»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας