Το σκληρό μήνυμα του νεοσύστατου συνδέσμου της Ομόνοιας στα μαύρα... κοράκια

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και πιο συγκεκριμένα στους Κύπριους διαιτητές, έστειλε ο νεοσύστατος σύνδεσμος της Ομόνοιας, με όνομα Green Fanatics, κατά τη διάρκεια της πρώτης διάσκεψης Τύπου στο σωματείο των πρασίνων. 

Το παρών τους έδωσαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Γρηγόρη, ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μέλη και στέλεχη του Fan Club Λακατάμειας, του ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας, του ομίλου γυναικών και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στη διάσκεψη αναλύθηκαν οι λόγοι ίδρυσης του νέου συνδέσμου, όπως επίσης και η κάρτα φιλάθλου, η οποία χαρακτηρίστηκε ως τρομονόμος. 

Για το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου: «Μας απασχολεί έντονα το θέμα το τρομονόμου που εδώ και ένα χρόνο εφαρμόζεται επιλεκτικά. Στη δική μας αντίληψη ο νόμος ούτε επιδιώκει, ούτε εξυπηρετεί τη μείωση της εξάλειψης της βίας στους αθλητικούς χώρους αλλά την μετακίνηση και μεταφορά της εκτός των γηπέδων. Καμία πρόνοια της εν λόγω νομοθεσίας δε σκοπεύει στην πρόληψη της βίας στους αθλητικούς χώρους ούτε και στην ορθή διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων. Είναι προφανές για εμάς ότι πέραν του φακελώματος, η νομοθεσία στην ολότητά της εξυπηρετεί συγκεκριμένα τηλεοπτικά και οικονομικά συμφέροντα χωρίς να νοιάζεται για την επίλυση του προβλήματος της βίας στα γήπεδα. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι σεβόμαστε και εκτιμούμε τόσο τους οπαδούς της ομάδας μας που επέλεξαν να πηγαίνουν στο γήπεδο, όσο και αυτούς που επιλέγουν να παρακολουθούν την Ομόνοιά μας εκτός γηπέδου».

Για τη διαιτησία: «Δεν είχαμε σκοπό μας να τοποθετηθούμε στην πρώτη μας συνέντευξη Τύπου στο θέμα που απασχολεί τα κατεστημένα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η κυριακάτικη σφαγή δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. Στέλνουμε ξεκάθαρο το μήνυμα στα μαύρα κοράκια του κυπριακού Οργανισμού Ποδοσφαίρου, της διαιτησίας και τους λοιπούς συγγενείς ότι δεν μπορούν τα βάλουν με το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια. Θα μας βρίσκουν απέναντί τους πιο συσπειρωμένους, πιο αποφασισμένους, πιο διψασμένους. Κατά τα άλλα, βγήκαν τη λύση για τη βία στα γήπεδα μέσω του τρομονόμου. Κι όμως αυτοί που ρίχνουν το σπόρο της βίας εντός και εκτός γηπέδου αλληλοστηρίζονται. Δεν πρόκειται να επεκταθούμε περισσότερο, ούτε όμως να περιμένουν ότι θα τους ανεχτούμε»

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού