Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το σκληρό μήνυμα του νεοσύστατου συνδέσμου της Ομόνοιας στα μαύρα... κοράκια

  17/09/2019 20:14
Το σκληρό μήνυμα του νεοσύστατου συνδέσμου της Ομόνοιας στα μαύρα... κοράκια

Το σκληρό μήνυμα του νεοσύστατου συνδέσμου της Ομόνοιας στα μαύρα... κοράκια

  17/09/2019 20:14

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και πιο συγκεκριμένα στους Κύπριους διαιτητές, έστειλε ο νεοσύστατος σύνδεσμος της Ομόνοιας, με όνομα Green Fanatics, κατά τη διάρκεια της πρώτης διάσκεψης Τύπου στο σωματείο των πρασίνων. 

Το παρών τους έδωσαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Γρηγόρη, ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης μέλη και στέλεχη του Fan Club Λακατάμειας, του ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας, του ομίλου γυναικών και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στη διάσκεψη αναλύθηκαν οι λόγοι ίδρυσης του νέου συνδέσμου, όπως επίσης και η κάρτα φιλάθλου, η οποία χαρακτηρίστηκε ως τρομονόμος. 

Για το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου: «Μας απασχολεί έντονα το θέμα το τρομονόμου που εδώ και ένα χρόνο εφαρμόζεται επιλεκτικά. Στη δική μας αντίληψη ο νόμος ούτε επιδιώκει, ούτε εξυπηρετεί τη μείωση της εξάλειψης της βίας στους αθλητικούς χώρους αλλά την μετακίνηση και μεταφορά της εκτός των γηπέδων. Καμία πρόνοια της εν λόγω νομοθεσίας δε σκοπεύει στην πρόληψη της βίας στους αθλητικούς χώρους ούτε και στην ορθή διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων. Είναι προφανές για εμάς ότι πέραν του φακελώματος, η νομοθεσία στην ολότητά της εξυπηρετεί συγκεκριμένα τηλεοπτικά και οικονομικά συμφέροντα χωρίς να νοιάζεται για την επίλυση του προβλήματος της βίας στα γήπεδα. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι σεβόμαστε και εκτιμούμε τόσο τους οπαδούς της ομάδας μας που επέλεξαν να πηγαίνουν στο γήπεδο, όσο και αυτούς που επιλέγουν να παρακολουθούν την Ομόνοιά μας εκτός γηπέδου».

Για τη διαιτησία: «Δεν είχαμε σκοπό μας να τοποθετηθούμε στην πρώτη μας συνέντευξη Τύπου στο θέμα που απασχολεί τα κατεστημένα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η κυριακάτικη σφαγή δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. Στέλνουμε ξεκάθαρο το μήνυμα στα μαύρα κοράκια του κυπριακού Οργανισμού Ποδοσφαίρου, της διαιτησίας και τους λοιπούς συγγενείς ότι δεν μπορούν τα βάλουν με το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια. Θα μας βρίσκουν απέναντί τους πιο συσπειρωμένους, πιο αποφασισμένους, πιο διψασμένους. Κατά τα άλλα, βγήκαν τη λύση για τη βία στα γήπεδα μέσω του τρομονόμου. Κι όμως αυτοί που ρίχνουν το σπόρο της βίας εντός και εκτός γηπέδου αλληλοστηρίζονται. Δεν πρόκειται να επεκταθούμε περισσότερο, ούτε όμως να περιμένουν ότι θα τους ανεχτούμε»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας