UEFA Ranking: Πως επηρεάζει η ισοπαλία της Σλάβιας, Ελλάδα και Κύπρο

Κάθε ισοπαλία, κάθε νίκη και κάθε τέρμα είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει.
 
Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε τι κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς σαν Κύπρος αυτό μας καίει περισσότερο αλλά στο κόλπο μπαίνουν συνεχώς και άλλες χώρες.
 
Η μεγάλη ισοπαλία γιατί περί κατορθώματος μιλάμε, ισοπαλία της Σλάβια Πράγας μέσα στο «Μεάτσα» κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα όσο και για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο. Πάντα με την λογική πως δεν βλέπεις μόνο πίσω αλλά και μπροστά.
 
Έτσι λοιπόν, σε ένα όμιλο που η Σλάβια Πράγας, έπρεπε να μετρήσει μόνο ήττες απέναντι σε Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουν, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί όρθια μέσα στην Ιταλία αλλά αν δεν δεχόταν το τέρμα στις καθυστερήσεις τότε θα μιλούσαμε για άλλα δεδομένα.
 
Ο στόχος είναι καθαρός αφού η μεγάλη μάχη γίνεται ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό που παλεύουν για να σώσουν την παρτίδα και για τους υπόλοιπους.
 
Ως γνωστό το έργο του Ολυμπιακού, όχι μόνο σήμερα απέναντι στην Τότεναμ στο Καραϊσκάκη αλλά και γενικά στον όμιλο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Από την άλλη οι πρωταθλητές μας έχουν ένα «θεωριτικά» πιο εύκολο έργο απέναντι σε Ντουντελάντζ και Καραμπάχ. Εξαιρείται από την κουβέντα η Σεβίλλη η οποία είναι το ακλόνητο φαβορί να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.
 
Αυτό λοιπόν, που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι να δει το παράδειγμα της Σλάβια Πράγας που πήρε για την Τσεχία ένα τεράστιο αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι με την εμπειρία που κουβαλούν και χωρίς ίχνος υποτίμησης πρέπει να καθαρίσουν με τυπικές διαδικασίες τα δυο παιχνίδια με Ντουντελάντζ, βλέποντας και κάνοντας στην συνέχεια με την Καραμπάχ.
 
Από την άλλη πρέπει να κοιτάμε και πίσω μας, οι Κροάτες έχουν έχουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που υποδέχεται την Αταλάντα την Τετάρτη. Στον όμιλο είναι και οι Σαχτάρ και Σίτι.
 
UEFA Ranking 

11) Ολλανδία 29.350 (4/5)
12) Αυστρία 28.525 (3/5)
13) Τσεχία 27.100 (1/5)
14) Δανία 25.750 (1/4)
15) Ελλάδα 25.100 (1/5)
16) Κύπρος 25.000 (1/4)

17) Κροατία 23.875 (1/4)
18) Σερβία 23.500 (2/4)
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών