Οι προθέσεις του Ντολ για την πρεμιέρα στους ομίλους

Το αυριανό (19/09) εναρκτήριο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντουντελάνζ είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι πανέτοιμοι για την αυριανή πρόκληση κόντρα σε μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα.

Ο Τόμας Ντολ έχει στη διάθεσή του και τη σημερινή τελευταία προπόνηση, για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αυριανή εντεκάδα. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτούς που έφεραν την αγωνιστική αλλαγή, εδώ και κάποιες εβδομάδες και δεν προμηνύονται μεγάλες εκπλήξεις στον σχεδιασμό του για το παιχνίδι κόντρα στους Λουξεμβούργιους.

Θέση στο αρχικό σχήμα του Ντολ διεκδικούν οι Αντόνιο Γιάκολις και Τόμας Ντε Βινσέντι ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι πιθανό να μείνουν στον πάγκο οι Ρόμαν Μπέζιακ και Ούρος Μάτιτς. Επιπρόσθετες αλλαγές δεν αναμένονται, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Βουγιαντίν Σάβιτς προπονείται κανονικά εδώ και μερικές μέρες και εναπόκειται στον Ντολ εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού αγώνα. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Άλεφ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «γαλαζοκίτρινοι» οφείλουν να παρουσιαστούν πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ προσεκτικοί και να μην αποπροσανατολιστούν από την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Λουξεμβούργου. Οι δυσκολίες της πρεμιέρας είναι δεδομένες, αλλά η κυπριακή ομάδα έχει την εμπειρία και την ικανότητα για να αντεπεξέλθει και να κερδίσει.

 Το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για ένα ιδανικό ξεκίνημα σε μια μεγάλη διοργάνωση και αυτό θα επιδιώξουν οι πρωταθλητές μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια