Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Μοναδικές στιγμές στη Μαδρίτη για έξι πιτσιρίκια από την Κύπρο

  18/09/2019 16:41
Μοναδικές στιγμές στη Μαδρίτη για έξι πιτσιρίκια από την Κύπρο

Μοναδικές στιγμές στη Μαδρίτη για έξι πιτσιρίκια από την Κύπρο

  18/09/2019 16:41

Το ποδόσφαιρο είναι θέμα εμπειριών, μέσα από αυτές μαθαίνεις, αποκτάς γνώσεις και γίνεσαι καλύτερος.

Μια εξαιρετική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι γεννηθέντες ποδοσφαιριστές 2007 της Superior Squad Football Academy [International], μέσα από το τουρνουά Madrid cobeja cup 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές του τρέχοντος μηνός.

Πέρα από την εμπειρία που απέκτησαν οι μικροί της Superior Squad International, αγωνιστικά, κατέκτησαν τη 2η θέση στο τουρνουά, χάνοντας στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στα αξιοσημείωτα, καταγράφεται και το γεγονός ότι, τελείωσαν το τουρνουά χωρίς να δεχθούν γκολ.

Μετά το τέλος του τουρνουά, οι μικροί είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να επισκεφθούν το επιβλητικό Santiago Bernabeu, ενώ ξεναγήθηκαν και στις εγκαταστάσεις των Rayo Vallecano και Leganes, ενώ οι μικροί είχαν και την ευκαιρία να προπονηθούν σε προπονητικό κέντρο της Real Madrid.

Την International ομάδα της Superior Squad Football Academy, αποτελούσαν ποδοσφαιριστές από 10 συνολικά εθνικότητες, ανάμεσά τους και 6 νεαροί Κύπριοι. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Άννινο Βιολάρη, Γαβριήλ Ψηλογένη, Αντρέα Γεωργίου, Δημήτρη Ιωάνου, Πέτρο Ιωάννου και Χρύση Ευαγέλλου.

Πηγή: footballacademia.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας