Τα... έψαλε σε ΚΟΠ και Primetel η Ομόνοια, ζητά την τιμωρία του Νικολάου

Την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου ζητά η Ομόνοια, η οποία συναντήθηκε με την ΚΟΠ, ενώ παράλληλα την ερχόμενη Παρασκευή (20/09) αναμένεται το θέμα της διαιτησίας στον αγώνα ΑΕΚ-Ομόνοια, να τεθεί επί τάπητος σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας η Ομόνοια ενημερώνει 

– Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και Εκπροσώπου της ομάδας στην ΚΟΠ με την ηγεσία της Ομοσπονδίας για τη διαιτησία του αγώνα ΑΕΚ–ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήσαμε την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα σοβαρά και εξόφθαλμα λάθη του, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος. Η ΚΟΠ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειές της τις αμέσως επόμενες μέρες. 

– Στη συνάντηση με την ΚΟΠ επαναλάβαμε πως το Κυπριακό ποδόσφαιρο σε αυτές τις δύσκολες εποχές έχει ανάγκη διαιτησίες 50-50, οι αγώνες να κρίνονται στο γήπεδο και οι διαιτητές να μην αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. 

– Την Παρασκευή έχει διευθετηθεί συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ, στην οποία θα μεταφέρουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας. 

– Συνάντηση έγινε και με την PrimeTel μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η PrimeTel αναγνώρισε την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο μας και τόνισε πως επρόκειτο για άτυχες στιγμές. Παράλληλα εξέφρασε αμέριστη εκτίμηση και σεβασμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της. Από την πλευρά μας δείξαμε κατανόηση σε όσα με ειλικρίνεια αναφέρθηκαν στη συζήτηση και θεωρούμε πως θα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα. 

– Το μυαλό και οι σκέψεις όλων μας θα πρέπει να βρίσκονται μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για παιχνίδι ντέρμπι που απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση από όλους μας για να το κερδίσουμε. 

– Κλείνοντας, απευθυνόμενοι στην ψυχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον κόσμο της, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δυναμική και συγκινητική υποστήριξή σας, όπως την έχετε εκφράσει με διάφορους τρόπους αυτές τις μέρες. Θα τα πούμε ξανά το Σάββατο σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια