Ο Ρομπέρζ και η τύχη του Βουκομάνοβιτς

Η καλύτερη μεταγραφή για τον Απόλλωνα του Ιβάν Βουκομάνοβιτς ήρθε την 4η Σεπτεμβρίου. Η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στις δραστηριότητες της ομάδας, μετά από όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο νέο για τις επιδιώξεις και την προοπτική της λεμεσιανής ομάδας την φετινή σεζόν.

Η αξία και η ποιότητα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι γνωστή σε όλους και ο ίδιος θέλει να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα της απόδοσής του και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους μεγαλεπήβολους εγχώριους στόχους της.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει δώσει, μέχρι στιγμής, εννέα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και τα αμυντικά προβλήματα σε μερικούς αγώνες ήταν εμφανή σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η επάνοδος του Ρομπέρζ αναμένεται να φέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια στα μετόπισθεν, πλάι στον Έκτορ Γιούστε.

Η εικόνα της λεμεσιανής ομάδας στον μεσοαμυντικό χώρο στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Πάφο ήταν πολύ προβληματική και αναμένονται αλλαγές στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Ομόνοια. Ο βαθμός δυσκολίας και οι απαιτήσεις αυξάνονται παιχνίδι με παιχνίδι και ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς το γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν θα αργήσει η στιγμή, κατά την οποία ο Ρομπέρζ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα. Είναι ευλογία για τον κάθε προπονητή να διαθέτει τέτοιας κλάσης ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Και υπό αυτή την έννοια, ο Βουκομάνοβιτς είναι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος…
 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο