Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν θα επιτρέψουμε να βλάψετε την Ομόνοια»

  19/09/2019 17:48
«Δεν θα επιτρέψουμε να βλάψετε την Ομόνοια»

«Δεν θα επιτρέψουμε να βλάψετε την Ομόνοια»

  19/09/2019 17:48
Ανακοίνωση εξέδωσε ο όμιλος παλαιμάχων της Ομόνοιας, σχετικά με το πολύ καλό ξεκίνημα των πρασίνων την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα. Από την άλλη δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το θέμα με τα διαιτητικά παράπονα αλλά και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως υπάρχει απογοήτευση που τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης καθόρισαν το αποτέλεσμα, καθώς και πως η Ομόνοια δεν θα ανεχθεί πλέον την αδικία και την προσπάθεια αποδυνάμωσης της από κανένα.

Εν κατακλείδι, αναφέρουν πως είναι ο κόσμος της ομάδας είναι ο 12 της ποδοσφαιριστής, καλώντας τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά:

Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εκφράζει την ικανοποίηση του για την μέχρι σήμερα αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, μια παρουσία που μας θυμίζει την δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μια παρουσία που μας επιβεβαιώνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ποδοσφαιρική μας ομάδα και γεμίζει όλους μας με την ελπίδα για να ζήσουμε ξανά μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές όπως μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους αποτελούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα και τονίζουμε ότι είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται πολύ δουλειά, συνέπεια και υπομονή και είμαστε σίγουροι ότι θα βαδίσουμε ξανά στο δρόμο που η ΟΜΟΝΟΙΑ χάραξε με την ιστορία της!
Αναφερόμενοι στα γεγονότα που καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα με την AEK και την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας από την διαιτησία θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση και το θυμό μας γιατί ακόμα μια φορά η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της και με σκοπό να πλήξει την ομάδα μας σφύριξε μονόπλευρα εναντίον μας.

Τα διαιτητικά λάθη σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου είναι και αναπόφευκτα και ανθρώπινα, ΠΟΤΕ όμως δεν μπορεί να είναι ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ!
Η διαιτησία του προχθεσινού αγώνα ήταν μονόπλευρα λανθασμένη με αποτέλεσμα να καθορίσει το αποτέλεσμα το οποίο ήταν άδικο για την ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμαθε ποτέ στην ιστορία της να έχει την εύνοια της διαιτησίας, είχε όμως πολλές φορές διαιτησίες που είχαν στόχο την αποδυνάμωση της.

Στέλνουμε εδώ ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ανεχθεί πλέον την αδικία και την προσπάθεια αποδυνάμωσης της από ΚΑΝΕΝΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΠΟΝ ΟΛΟΥΣ όσους ο σκοπός τους είναι να βλάψουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις..!
Καλούμε τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση μας όπως κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν όσους προσπαθούν να μας κτυπήσουν ύπουλα!

Καλούμε τέλος τον 12ο μας παίκτη, αυτόν που πρέπει να σταθεί ΑΣΠΙΔΑ μπροστά από την ομάδα μας, αυτόν που ξέρει πως να περάσει το μύνημα μας σε όλους...καλούμε τον απέραντο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως με την μαζική παρουσία του στο γήπεδο αποτρέψει αυτούς που θέλουν να μας βλάψουν.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο 12ος μας παίκτης και οι απαραίτητες ενεργειες της διοίκησης μας θα βάλουν τέλος σε αυτή την αδικία.
Ας λάβουν λοιπόν υπόψιν όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με 12 ΠΑΙΚΤΕΣ !
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας