«Δεν ξέρω αν είναι το σύστημα, να μην επιτρέψουμε παρόμοια λάθη»

Στα λάθη και στην κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών, απέδωσε την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τη Ντουντελάνζ, ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, Αντρίγια Πάβλοβιτς.

Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, ενώ στάθηκε στη δουλειά που θα πρέπει να γίνει για να επανέλθουν στις νίκες οι πολυπρωταθλητές. 

Το αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι:«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά αλλά το θετικό είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και επιστρέψαμε. Κάναμε το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς αλλά χάσαμε το παιχνίδι αφού είχαμε κάποια βασικά λάθη, που δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να τα κάνουμε.

«Γενικά δεν ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, νομίζω είχαμε μια πολύ καλή περίοδο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι το πρώτο παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια θα ακολουθήσουν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το σύστημα αλλά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Πρέπει να μιλήσουμε, να δούμε που ήταν το πρόβλημα».

Για τη δύσκολη συνέχεια ανέφερε: «Αύριο είναι μια νέα μέρα, δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μια καλή και δυνατή ομάδα. Αν κάνουμε τις καλές μας περιόδους μεγαλύτερες, θα είναι αρκετό στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω και εγώ να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να σκοράρω, είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να σκοράρω».

 

Δειτε Επισης

Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς