ΒΙΝΤΕΟ: Το ιδιαίτερο μήνυμα του Μάτιτς στους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ

Εξαιρετικά αισιόδοξος για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Ούρος Μάτιτς, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στη μικτή ζώνη του ΓΣΠ, μετά την ήττα από τη Ντουντελάνζ.
 
Ο Σέρβος μέσος, έστειλε παράλληλα μήνυμα προς τους οργανωμένους των γαλαζοκιτρίνων, τους οποίους χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικούς, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνουν τα πάντα για να έρθουν οι επιτυχίες. 

Το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα: «Μετά το πρώτο ημίχρονο, δεν έπρεπε να κάνουμε άλλα λάθη, προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πέντε λεπτά καλού παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις ευρωπαϊκούς αγώνες κι αυτό ήταν ένα μάθημα για κάθε παίκτη όσον αφορά στο μέλλον», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όχι, δεν είναι θέμα κούρασης. Στο 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν ποδόσφαιρο μαζί με Εθνικές και το επίπεδο είναι πάντα ψηλό. Δεν είναι σαν δέκα χρόνια πριν που επηρέαζε. Γνωρίζαμε τι είδους αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τα έχουμε με τον εαυτό μας, να δούμε το πρόσωπο μας στον καθρέφτη. Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι το πρόβλημα».

Αναφορικά με τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Υπάρχουν ακόμη 5 παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε ξανά έτσι. Χρειαζόμαστε μία γρήγορη επαναφόρτιση και να έχουμε καλά στο μυαλό μας τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς. Οφείλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε δουλειά. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να κοιτάξουμε μπροστά στη διοργάνωση και μέσα απ’ αυτό να βγούμε πιο δυνατοί. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι. Η ομάδα έχει ποιότητα. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια επειδή ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε».

Για το σύστημα της ομάδας του (σ.σ. 3-5-2): «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, χρειάζεται να είμαστε πιο γενναίοι».

Το καταληκτικό του σχόλιο για τον κόσμο: «Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση και τα νεύρα των οπαδών και είναι απολύτως λογικό. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια για αυτούς».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο