Μπέζιακ: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή

Για το το τι πήγε λάθος και το σύστημα της ομάδας στο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ, μίλησε ο Σλοβένος στράικερ του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ.
 
«Τα πάντα πήγαν λάθος. Είχαμε μόνο δέκα λεπτά καλά σε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα λάθος. Ήταν πολύ κακή μέρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και πρέπει τώρα να προχωρήσουμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή.
 
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε δεχθεί μόλις δυο τέρματα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ξεχάσαμε ξαφνικά να παίζουμε. Ήταν μια κακή μέρα και πρέπει να προχωρήσουμε, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε.
 
Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Ήρθαν χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι. Έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση. Το ένα λάθος έφερε το άλλο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο για την ψυχολογία μας», δήλωσε ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων για το τι πήγε λάθος και αν υποτιμήθηκε η αντίπαλος.
 
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δοκιμάζεις κάτι για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Και με τρεις μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αλλά σήμερα κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα για δέκα λεπτά αλλά μετά δεν μπορώ να πω τι έγινε λάθος, όμως δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, για το σύστημα και αν αυτό έπαιξε ρόλο.

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»