Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπέζιακ: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή

  20/09/2019 12:30
Μπέζιακ: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή

Μπέζιακ: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή

  20/09/2019 12:30
Για το το τι πήγε λάθος και το σύστημα της ομάδας στο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ, μίλησε ο Σλοβένος στράικερ του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ.
 
«Τα πάντα πήγαν λάθος. Είχαμε μόνο δέκα λεπτά καλά σε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα λάθος. Ήταν πολύ κακή μέρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και πρέπει τώρα να προχωρήσουμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή.
 
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε δεχθεί μόλις δυο τέρματα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ξεχάσαμε ξαφνικά να παίζουμε. Ήταν μια κακή μέρα και πρέπει να προχωρήσουμε, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε.
 
Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Ήρθαν χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι. Έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση. Το ένα λάθος έφερε το άλλο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο για την ψυχολογία μας», δήλωσε ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων για το τι πήγε λάθος και αν υποτιμήθηκε η αντίπαλος.
 
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δοκιμάζεις κάτι για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Και με τρεις μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αλλά σήμερα κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα για δέκα λεπτά αλλά μετά δεν μπορώ να πω τι έγινε λάθος, όμως δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, για το σύστημα και αν αυτό έπαιξε ρόλο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας