«Έκανε αλλαγές και έφερε τη μουρμούρα του κόσμου ο Ντολ»

Tην ήττα του ΑΠΟΕΛ από τη Ντουντελάνζ, σχολίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άριστος Αριστοκλεόυς, μιλώντας στον Super Sport FM 104, ενώ τόνισε επίσης πως ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, έκανε κακή διαχείριση και ότι έγιναν τραγικά λάθη από τους ποδοσφαιριστές.
 
Για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, ανέφερε «πραγματικά ήταν ένα άσχημο παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Από εμφάνιση αλλά και πολλά προβλήματα από την διαχείριση του προπονητή».
 
Για το σύστημα 3-5-2 και τα λάθη που έγιναν, πρόσθεσε πως «έχω ακούσει πάρα πολύ σχόλια για το προπονητή, είδαμε ποδοσφαιριστές να παίζουν σε άλλες θέσεις, όπως ο Μπέζιακ, και αυτό έκανε κακό στην ομάδα. Η αμυντική λειτουργία ήταν τραγική. Δεν μπορεί να βάζεις τρία γκολ και να δέχεσαι τέσσερα σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα. Έγιναν πολλά λάθη, ήταν άσχημη μέρα και πρέπει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».
 
Για τον αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πάρει την πρόκριση στον όμιλο, ο Άριστος Αριστοκλεόυς, πρόσθεσε, «ο προηγούμενος προπονητής έκανε λάθος διαχείριση του ρόστερ. Ο Τόμας Ντολ με τον ερχομό του έκανε κάποιες αλλαγές, όμως με τη χθεσινή διαχείριση έφερε τη μουρμούρα του κόσμου. Πάντα στον ΑΠΟΕΛ είσαι υπό δοκιμασία, γιατί είναι η ιστορία του να κερδίζει και να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς. Ήταν μια κακή διαχείριση επαναλαμβάνω».
 
«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είχε μόνο δέκα χιλιάδες κόσμο σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο ΓΣΠ, που ήρθαν μεγαθήρια σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορεί ένας επαγγελματίας να αντιδρά έτσι, γιατί είπε σε μια ολόκληρη χώρα πως δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, αλλά δικαιολογημένα φυσικά. Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ, από εκεί που ήταν χαμένος», κατέληξε ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, για τον κόσμο και την αντίδραση του προπονητή.

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»