Τα μοίρασαν σε ματσάρα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Μετά από ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, Ολυμπιακός και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες με 2-2 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο Μακάρειο Στάδιο. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-2, με Κάσες και Τρισκόφσκι, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό με Ζαχαρίου και Αγιτέ. Πολλά τα παράπονα της ομάδας της Λάρνακας για το γκολ της μείωσης του σκορ από τον Ολυμπιακό στο 31’.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας στο Μακάρειο ξεκίνησε με αναγνωριστικούς ρυθμούς, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και την εδαφική υπεροχή. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε προβάδισμα πολύ γρήγορα στο σκορ με 0-2. Ο Κάσες στο 16’ και ο Ιβάν Τρισκόφσκι στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με το 5ο φετινό γκολ του έδωσαν γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του Ιδιακέθ, αλλά η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μείωσε γρήγορα το σκορ στο 31’. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με κοντινό πλασέ «νίκησε» τον Τόνιο, δίνοντας ξανά ελπίδα στην ομάδα του για κάτι καλό.  Ο σκόρερ των «μαυροπρασίνων» βρισκόταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΚ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά, εν μέσω έντονων διαμαρτυριώνΤο σκορ, μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και η ΑΕΚ είχε το «στενό» προβάδισμα στο σκορ.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τέτε της ΑΕΚ να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και να αφήνει την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο γήπεδο στο 52’. Η ΑΕΚ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Απόστολο Γιάννου να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 71’΄με απίστευτη γκολάρα του Αγιτέ. Ο Αφρικανός επιθετικός με ανάποδο γυριστό σουτ εντός περιοχής σκόραρε για το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Βινίσιους δύο λεπτά αργότερα, με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τόνιο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο σκορ.
 
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
 
Ολυμπιακός: Κίρεφ, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Κικο, Ακόστα (Νάνι 81'), Οικονομίδης (Βινίσιους 72'), Ζαχαρίου, Χαμντί (Κα 68΄), Ντουβεντρού, Αγιτέ
 
ΑΕΚ: Τόνιο, Θαντί, Σπόλιαριτς (Ραούλ 64'), Τρισκόφσκι (Τολμές 90+1'), Τέτε, Φακούντο, Μίκελ Γκονζάλες, Πλάνας,Σάστρε, Κάσες, Γιάννου (Τρουγιόλς 78')

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19