ΒΙΝΤΕΟ: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Για την χαρά του που σκόραρε το πρώτο του τέρμα, για την αφιέρωση του τέρματος αλλά και την πεποίθηση του πως, η Ομόνοια μπορεί να χτυπήσει ακόμη και τον τίτλο παρουσιάστηκε ο Τιάγκο, στους εκπροσώπους των Μέσων, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η γυναίκα του είναι έγκυος ενώ ανέφερε πως νιώθει μεγάλος παίκτης όταν αγωνίζεται μπροστά από τόσο κόσμο.

Οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για το πρώτο μου γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για το τέρμα αλλά και τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ήταν δύσκολο όπως είδατε το παιχνίδι, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Πάφο, μια δύσκολη ομάδα. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον πανηγυρισμό του:«Είναι για την γυναίκα μου. Τώρα που είναι έγκυος μου βάζει πολλή πίεση. Είναι πολύ σημαντικό το να είσαι πατέρας. Ήταν αφιερωμένος στη γυναίκα μου και το μωρό μου».

Για το ξεκίνημα της ομάδας του:«Όπως είχα πει στην γυναίκα μου, ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην Ομόνοια. Δούλεψα πολύ για αυτό στην Κύπρο. Τώρα ζω το όνειρο μου Ο Θεός με βοήθησε να έρθω, και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ όπως και η οικογένεια μου. Νιώθω σαν να είναι η οικογένεια μου η Ομόνοια. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ όταν ήρθα. Ξέρω ότι έχει πίεση το να αγωνίζεσαι στην Ομόνοια. Νέα σεζόν, νέοι παίκτες, αλλά πρέπει να δείχνουμε στο γήπεδο ποια είναι η νέα Ομόνοια και μπορούμε να ονειρευόμαστε για το πρωτάθλημα».

Για το τι νιώθει που παίζει μπροστά σε τόσο κόσμο:«Είναι φανταστικό. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα σε ένα γεμάτο στάδιο μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Οι οπαδοί μας έρχονται και μας υποστηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, και εμείς αγωνιζόμαστε για αυτούς. Είμαι χαρούμενος που παίζω για αυτό τον κόσμο».

Για τα παιχνίδια απέναντι σε Πάφο και Ανόρθωση: «Είναι πολύ καλές ομάδες. Είναι δύο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο για να πάρουμε τους βαθμούς, γιατί όταν θα έρθουμε στο γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας σίγουρα θα μπορούμε να νικήσουμε».

Για τους στόχους της φετινής Ομόνοιας: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί πιστεύω στον τεχνικό διευθυντή, πιστεύω στον προπονητή. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου, νιώθουμε σαν να είμαστε οικογένεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος και θα πάμε πολύ μακριά τη φετινή χρονιά».
 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική