Το αυτογκόλ της Δόξας γλύτωσε την ΑΕΛ από τρικλοποδιά

Την δεύτερη της νίκη πανηγυρίζει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα που αν και δύσκολα, έκαψε την αντίσταση της Δόξας μέσα στο Τσίρειο.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού που ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, δυσκολεύτηκαν αρκετά στο να φτάσουν στο τέρμα που θα τους έδινε και την νίκη. Ο Ντερβίτ με αυτογκόλ, στο 71ο λεπτό ήταν αυτός που χάρισε την νίκη για την ΑΕΛ.

Από την άλλη η Δόξα, στην καλύτερη της εμφάνιση για φέτος δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος.

A’ ημίχρονο
Ένα πρώτο ημίχρονο όπου η ΑΕΛ σε γενικές γραμμές πατούσε καλύτερα χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 6ο λεπτό ο Μιντίκκης, έκανε την σέντρα-σουτ με τον Βοζίνια να ελέγχει την μπάλα και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Στο 8ο λεπτό η ΑΕΛ, βγήκε με αξιώσεις για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Μηνά, να κάνει το τακουνάκι μέσα από την περιοχή, χωρίς πρόβλημα ο Γκρεμπσλ απέκρουσε την μπάλα. Στο 10ο λεπτό ο Μουκτάρης, πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, ωστόσο αν και αμαρκάριστος δεν κατάφερε να βρει στόχο.  Στο 25ο λεπτό ο Αβραάμ, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, με τον Γκρεμπσλ να απομακρύνει με υπερένταση την μπάλα. Ένα σουτ του Γερολέμου στο 40ο λεπτό, ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο νεαρός άσσος της ΑΕΛ, βρήκε με φαλτσαριστό τρόπο την μπάλα, με κέρδος μόνο ένα κόρνερ.

Β’ ημίχρονο
 
Τα πράγματα στην επανάληψη ήταν καλύτερα και για τις δυο ομάδες αφού, έπαιξαν πολύ πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, ψάχνοντας το γκολ. Στο 47ο λεπτό Αντωνίου και Γερολέμου συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από απόσταση, αναγκάζοντας τον Γκρεμπσλ να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 51ο λεπτό η Δόξα έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο  Μπόλιεβιτς βρήκε τον χώρο, εξαπολώντας ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του Βοζίνια που απλά έβλεπε την μπάλα. Στο 54ο λεπτό έγινε η φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Μέσκα δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Λούκα Χατζηλούκα να αντιδρά. Ο τεχνικός της Δόξας, ζήτησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλει, με τον Ροβέρτο Κώστα να τον αποβάλλει.  Στο 71ο λεπτό ο η ΑΕΛ, μετά από μια οργανωμένη επίθεση κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Ντερβίτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από το γύρισμα του Αβραάμ, την έστειλε να αναπαυθεί στην εστία του Γκρεμπσλ. Στο 86ο λεπτό ο Γουίλερ έκανε το σουτ μετά την πάσα του Τόρες. Η Δόξα έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 90ο λεπτό με τον Κάρλος. Ο άσσος της Δόξας, έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Βοζίνια να πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση, σώζοντας την ΑΕΛ.
 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο