Γι' αυτόν τον Απόλλωνα είναι άδικο να κριθεί ο Βουκομάνοβιτς

Απογοητευμένοι, αλλά την ίδια ώρα ψύχραιμοι ενόψει της συνέχειας, θα πρέπει να νιώθουν άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι, δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που βρήκαν στο ντέρμπι, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν ν' αποφύγουν την ήττα από την Ομόνοια, στο δεύτερο παιχνίδι του Ιβάν Βουκομάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας. 

Τα αμυντικά λάθη και οι αδυναμίες, έκαναν ξανά την εμφάνισή τους μετά τον αγώνα με την Πάφος FC. Παρά την αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Σελίμοβιτς να παίρνει τη θέση του Σάλαϊ, οι κυανόλευκοι ήταν ευάλωτοι στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να λυγίσουν από τους ψυχωμένους παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ. 

Μετά το γκολ του Τιάγκο, η λεμεσιανή ομάδα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αφού πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Ουζόχο. 

Οι πολλές απουσίες του συλλόγου της Λεμεσού (σ.σ. Ενσούε, Παπουλής, Εμπιντά και Περέιρα), σίγουρα επηρέασαν την απόδοση της ομάδας, ενώ από το κέντρο της άμυνας λείπει πολύ ο Ρομπέρζ, ο οποίος με την επιστροφή του θα προσδώσει ποιότητα και σιγουριά στην αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα. Η αλήθεια είναι ότι η έμπνευση του Σέρβου να δώσει φανέλα βασικού στον Καρ, δεν απέδωσε καρπούς, αφού ο Άγγλος δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι. 

Οποιαδήποτε κριτική γίνεται στον νέο τεχνικό του Απόλλωνα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως άδικη, αφού είναι πολύ μικρό το δείγμα που υπάρχει για να κριθεί αυστηρά. Το πιο μεγάλο στοίχημα για τον Βουκομάνοβιτς τη δεδομένη στιγμή, είναι να καταφέρει να πείσει τους Απολλωνίστες ότι η ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει, θα φέρει τη δική του σφραγίδα και ταυτότητα, ακόμη και αν αυτή είναι διαφορετική απ' αυτήν του προκατόχου του.  

Καιρός για δάκρυα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, γι' αυτό και οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα πρέπει ν' ανασυνταχθούν άμεσα και να διορθώσουν τα λάθη τους. Άλλωστε, την Παρασκευή (27/9), θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα για το εξίσου δύσκολο και συνάμα σημαντικό εξ' αναβολής παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο να φύγουν με το διπλό από την «Αρένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα