Αυτή η Ομόνοια είναι ασυγκράτητη και θα μας... τρελάνει

Με ψυχή, καρδιά και τον παθιασμένο της λαό, η Ομόνοια πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA και πανηγύρισε με τους δέκα και πλέον χιλιάδες οπαδούς της, τη σπουδαία της νίκη στο ΓΣΠ. 
 
Σε ένα μοιρασμένο ποιοτικά ντέρμπι, οι πράσινοι ήταν αυτοί που μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, με τον Τιάγκο στο 50' να κερδίζει τον Μολ, και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Στα αξιοσημείωτο επίσης, και η σπουδαία εμφάνιση του Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος στις πιο κρίσιμες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενουμένων, κατέβασε τα ρολά της εστίας του και διατήρησε το μηδέν παθητικό για την Ομόνοια. Ο Νιγηριανός πορτιέρε, αποδεικνύεται λίρα εκατόν για τους πράσινους, καθώς αποτελεί μια έμπιστη λύση για τον άσο.
 
Μετά από αρκετές αγωνιστικές χρονιές λοιπόν, οι πράσινοι δείχνουν ότι έχουν βρει τον καλό τους εαυτό και άρχισαν με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα αφού συνεχίζουν αήττητοι με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. 
 
Η νίκη απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού, δίνει επιπλέον κίνητρα στον κάθε οπαδό του τριφυλλιού, ότι αυτή η χρονιά είναι όντως διαφορετική. Με τον 12ο της παίκτη στο πλευρό της, που όπως διαφάνηκε και στο στάδιο της πρωτεύουσας είναι καταλυτικός ο ρόλος του κόσμου, η Ομόνοια μπορεί να κοιτάξει πλέον στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. 
 
Η προσήλωση και η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας των πρασίνων, αποδείχθηκε επίσης και στα προσγειωμένα λόγια του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος χωρίς να τάζει λαγούς και πετραχίλια, θυμήθηκε πώς ήταν η ομάδα του το καλοκαίρι και τόνισε πώς η ομάδα δουλεύει καθημερινώς για να γίνεται συνεχώς καλύτερη. «Κάναμε καλό ξεκίνημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία αν αναλογιστούμε που ήμασταν το καλοκαίρι. Δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, αλλά δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός κόουτς με το πέρας της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. 
 
Είναι οφθαλμοφανές και κοινώς αποδεκτό, ότι η Ομόνοια άρχισε να θυμίζει μια ομάδα από τα παλιά. Μια ομάδα για την οποία ο κάθε Ομονοιάτης έχει να υπερηφανεύεται και ήρθε ο καιρός η Ομόνοια να χαρίσει αυτές τις χαρές και τις επιτυχίες που του έχουν τόσο πολύ λείψει τα τελευταία χρόνια...

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά