«Κάποιοι δεν χάρηκαν για την νίκη σήμερα..»

Το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΛ που βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα ευχαρίστησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος τεχνικό, μίλησε με σκληρή γλώσσα για την επιλογή του Γιάννη Γερολέμου στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν παρέλειψε να πει και το παράπονο του για τα όσα επικρατούν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Σίγουρα η Δόξα θα δικαιούταν περισσότερους βαθμούς και συγχαρητήρια για την δουλειά τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου ήταν ένα παιγνίδι ψυχολογίας ειδικά μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν δικαιούται να χάνει στην έδρα της. Κάποιοι δεν χάρηκαν για την νίκη σήμερα αλλά θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για να καταστρέψουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Ξέρω τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είμαι πολλά χρόνια εδώ και ξέρω τι συμβαίνει το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες και οι προπονητές Θέλουμε λίγο παραπάνω σεβασμό αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα τα δώσουμε όλα, θα δουλέψουμε και θα δούμε που θα τελειώσουμε».
 
Για τον Γερολέμου:

«Έβαλα τον Γερολέμου όχι γιατί νομίζουμε ότι η Δόξα δεν είναι καλή ομάδα ή γιατί δεν είχαμε άλλες επιλογές. Αυτός ο μικρός αυτή την βδομάδα δούλεψε πολύ και άξιζε να ξεκινά παιχνίδι. Κάποιοι μου έλεγαν γιατί δεν έπαιξε με το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ήξεραν ότι έλειπε δύο εβδομάδες με την Εθνική και ήρθε δύο μέρες πριν το παιχνίδι. Αλλά τι ξέρω εγώ, οι άλλοι ξέρουν καλύτερα. Δεν πειράζει».
«Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Εμείς αν δεν έχουμε αυτή την δύναμη στο Τσίρειο δύσκολα θα προχωρήσουμε. Οι παίκτες είδαν πόσος κόσμος ήρθε μετά το κύπελλο και τώρα έχει 500 άτομα. Δεν είναι εύκολο, και έχουμε πάντα ψηλούς στόχους. Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες και για όλους».
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ