Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κόντρα σε Ανόρθωση και… απουσίες

  22/09/2019 10:10
Κόντρα σε Ανόρθωση και… απουσίες

Κόντρα σε Ανόρθωση και… απουσίες

  22/09/2019 10:10
Η Πάφος, ταξιδεύει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, πέραν της δύσκολης αναμέτρησης απέναντι στην Ανόρθωση, πρέπει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες που κουβαλά μαζί της.

Ο Κροάτης τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπεριγκό, Βαρέλα και Σακό που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Από την άλλη απ΄ ότι φαίνεται οι Σιρόκ και Λουλίνια δεν πρόλαβαν τον αγώνα δρόμου που έκαναν και δεν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα για την ομάδα της Πάφου.

Προβληματισμένος φαίνεται να είναι ο τεχνικός της Πάφου, όσο αφορά το αμυντικό κομμάτι της ομάδας του. Παρά την πολύ καλή απόδοση στα παιχνίδια η άμυνα της έδειχνε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ο Κόπιτς δούλεψε πολύ το αμυντικό κομμάτι, εστιάζοντας έτσι την προσοχή του εκεί.

Μια πρόβλεψη που μπορεί να γίνει για την ενδεκάδα είναι: Ρούτκο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Βαλεριάνος και Ουίλιαμς θα βρεθούν στα δυο άκρα. Μπεσάρα και Τόρες θα βρίσκονται σίγουρα στο αρχικό σχήμα, με τον τρίτο της παρέας να είναι τον Πανός, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορταζ. Στην κορυφή της επίθεσης δεν αναμένουμε να δούμε άλλον από τον Νέμετς με «παρτενέρ» τον Πάντσεον.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας