Ο ψυχωμένος Εθνικός βούλιαξε τη Νέα Σαλαμίνα

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Εθνικός Άχνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, και ως εκ τούτου παραμένει αήττητος μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα. Ένα ημίχρονο χωρίς αρκετές φάσεις, ωστόσο τα τέρματα για τους γηπεδούχους ήρθαν στο δεύτερο μέρος.
 
Με το καλημέρα της επανάληψης ο Μιγκελίτο βρήκε δίχτυα στο 51ο λεπτό, ενώ στο 57ο λεπτό με αυτογκόλ η ομάδα της Άχνας.
 
H ταυτότητα του αγώνα:
 
Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, η Νέα Σαλαμίνα με οργανωμένη αντεπίθεση και τον Μαριάνοβιτς να δίνει στον Κωστή,, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Πρώτη καλή στιγμή, στο 25ο λεπτό, για τους γηπεδούχους, με ωραία προσπάθεια από τον Κοστόφσκι με πλάτη στο τέρμα, ωστόσο το σουτ απέκρουσε Βεσελόφσκι.
 
Στο 29ο λεπτό του αγώνα, ο φορ της Σαλαμίνας, Κίνγκσλεϊ, έκανε το σουτ, ωστόσο ο Γκλομπάρντ απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος. Εξαιρετική απόκρουση από τον Μπογκατίνοφ, μετά από ατομική ωραία ενέργεια του Ελουντού και σουτ, στα 33 λεπτά της αναμέτρησης.
 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 48ο λεπτό, μετά από σέντρα ο Κωστή έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του Γκολομπάρντ. Ο Μιγκελίτο άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό του αγώνα στην πρώτη ευκαιρία του Εθνικού, καθώς έκανε ένα ωραίο σουτ στο ύψος της περιοχής, νίκησε τον Βεσελόφσκι και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
 
Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Ιμπραχίμ Κονέ να γυρίζει την μπάλα και τον Βεσελόφσκι προσπαθώντας να αποκρούσει, να σημειώνει αυτογκόλ σε βάρος της ομάδας του. Έκανε το σουτ ο Μιγκελίτο στο 66ο λεπτό, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Νέας Σαλαμίνας

Ο Χριστοφόρου, στο 66ο λεπτό έκανε το σουτ εντός περιοχής, ωστόσο κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ η μπάλα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το γύρισμα εντός περιοχής, όμως μπλόκαρε εύκολα ο Μπογκαντίνοφ.

 
Oι ενδεκάδες:

Eθνικός: Μπογκαντίνοφ, Ευσταθίου (80΄Χριστοφή) Γκλομπάρτ, Φοινίρης, Μιγκελίτο, Κουντόβιακ, Μαρκόφσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Παπαγεωργίου (50΄Χαραλάμπους) Κονέ (86΄Ι. Μαρκόσκι)

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σέζαρ, Νουρ, Μαριάνοβιτς, Κίνγκσλεϊ, Κωστή (73΄Σίμπσον) Λαμπότ (85΄Σιαθάς) Χριστοφόρου, Τιστέλ, Κορέια, Ελουντού (67΄Κορντέιρο)


Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
 
Σκόρερ: 51' Mιγκελίτο, 57' Βεσελίφσκι (αυτογκόλ) 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ