Να φύγει η απογοήτευση για να επέλθει ηρεμία

Την διαχείριση της επόμενης ημέρας καλούνται άπαντες στον «Αρχάγγελο» να διαχειριστούν. Στον ΑΠΟΕΛ πρέπει όλοι να αφήσουν πίσω τους την ταπεινωτική ήττα και να καταφέρουν να πάρουν απόψε την νίκη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Τόμας Ντολ και οι ποδοσφαιριστές του,  πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για ανάκτηση του πληγωμένου εγωισμού, μετά τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Ντουντελάνζ.

Οι δυσκολίες του αγώνα, πάνω κάτω είναι γνωστές. Η Ένωση ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη ή αν μη τι άλλο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. 
 
Η ήττα απέναντι στην Ντούντελανζ, μπορεί να είναι ταπεινωτική και σκληρή αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε σε ένα πολύ καλό χρονικά σημείο για τους γαλαζοκίτρινους. Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο. Το χαστούκι ήρθε από τους Λουξεμβουργιανούς και είναι  καιρός να μάθουν στον ΑΠΟΕΛ πως δεν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια, αλλά ούτε και υποτιμάς αντίπαλο.

Δεν θα καταντήσουμε γραφικοί, λέγοντας πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί αυτές τις ήττες και πως έχει χαρακτήρα πρωταθλητή.  Αυτά όλοι τα γνωρίζουν. Το μάθημα γίνεται πάθημα για εκείνον που το παθαίνει και το παιχνίδι της Πέμπτης θα μείνει για αρκετό καιρό στο… μυαλό του Γερμανού τεχνικού.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, αν και γλύτωσε από τα χειρότερα ο Σάββας Γκέντζογλου, δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, για καθαρά προκαταρτικούς λόγους. Από την άλλη ο Άλεφ, κατά πάσα πιθανότητα προβάρει για πρώτη φορά την γαλαζοκίτρινη φανέλα σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Σάβιτς από την πλευρά του είναι πανέτοιμος, με τον Ντολ να αποφασίζει κατά πόσο θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή. Ο Βούρος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά ενδεχομένως να παραμείνει ακόμη λίγο καιρό εκτός.

Όσο αφορά τις αλλαγές που θα γίνουν, ο Γερμανός τεχνικός, σίγουρα θα πραγματοποιήσει μερικές. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Τάμαρι και Ζοαοζίνιο με τον σχηματισμό να επιστρέφει όπως ήταν πριν τις αλχημείες με την Ντουντελάνζ.
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»