Όταν ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην μεγάλη του αγάπη

Άλλη μια δύσκολη νίκη για την ΑΕΛ, απέναντι στην Δόξα στο παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, χωρίς να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, χρειάστηκε το πόδι του Ντερβίτ για να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Γκρεμσλ. Εκτός τούτου η Λεμεσιανή ομάδα, είχε και σε πολύ καλή μέρα τον Βοζίνια, αφού ο Βενεζουελάνος κήπερ χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια σε αρκετές περιπτώσεις.

Μια νίκη όπως και να έρθει πάντα είναι καλοδεχούμενη. Στη περίπτωση της ΑΕΛ όμως, πέραν της νίκης χρειάζεται και άμεση βελτίωση σε αρκετά σημεία.

Αν και μικρό το δείγμα σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, δείχνει αρκετές αδυναμίες. Δεν ήμαστε εδώ να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου. Γνωρίζοντας τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό κομμάτι για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, βάζουμε στο παιχνίδι και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Βόσνιος τεχνικός και αυτές δεν είναι λίγες.
Από την άλλη, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Μια ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΛ, πάντα θα κοιτάζει ψηλά και πάντα την διάκρισή.  «Δεν παύει να είναι ένας τίτλος. Πάμε να τον κερδίσουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα», ήταν τα λόγια του Αντρέα Αβραάμ, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Δόξα.

Η ποδοσφαιρική παιδεία μίλησε, με τον διεθνή άσσο να στέλνει το μήνυμα πως η ΑΕΛ, ήταν είναι και θα είναι στα ψηλά. Εξάλλου αν δεν το πίστευαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν θα υπήρχε λόγος να αγωνίζονταν με σήμα της ΑΕΛ στο στήθος.
Ο Κέρκεζ μίλησε από την αρχή, δηλώνοντας πως η ομάδα θα φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί, προμηνώντας τον κόσμο πως είναι δύσκολο να γίνει κάτι παρόμοιο με το περσινό. Ναι μεν είναι δύσκολο να κάνει όσα κατάφερε πέρσι αλλά με τον τρόπο που ξεκίνησε η ΑΕΛ τις φετινές τις υποχρεώσεις δεν θα φτάσει και μακριά.

Πέραν τούτου, ουδέν σχόλιο και για τον κόσμο της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, με τους ποδοσφαιριστές του, πέτυχαν κάτι εκπληκτικό την περσινή χρονιά. Αποτέλεσμα αυτού, είναι το σημερινό «χάλι» που περνά η ΑΕΛ όσο αφορά την παρουσία του κόσμου της. Μια παρουσία που δεν θα κριθεί στο γήπεδο (λόγω κάρτας φίλαθλου) αλλά στο πως θα στηρίξει κάποιος την ομάδα, κυρίως στο οικονομικό τομέα.

Η ΑΕΛ, χρειάζεται άμεση στήριξη και βοήθεια από τον κόσμο της αφού σε μια τόσο δύσκολη καμπή στην ιστορία της, είναι εκεί και δηλώνει παρών.
 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»