Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Προχωρεί σε συνάντηση με Πουρσαϊτίδη η Σαλαμίνα

  23/09/2019 10:15
Προχωρεί σε συνάντηση με Πουρσαϊτίδη η Σαλαμίνα

Προχωρεί σε συνάντηση με Πουρσαϊτίδη η Σαλαμίνα

  23/09/2019 10:15

Εμφανώς απογοητευμένοι είναι στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, μετά και από την ήττα από τον Εθνικό Άχνας. 

Όπως δήλωσε στον Super Sport FM, το μέλος της διοίκησης της ομάδας Γιώργος Κωνσταντίνου, «μας προβληματίζει το κακό ξεκίνημα αλλά και η αγωνιστική αστάθεια. Υπάρχουν ευθύνες και θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα προχωρήσουμε. Η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και το υλικό που της επιτρέπει να ανταποκριθεί αλλά έδειξε επίσης ότι έχει κάποιους παίκτες με παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Ελπίζουμε η διακοπή να μας βοηθήσει».

Εάν θα γίνει κάποια συνάντηση, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «θα γίνει συνέδρια αύριο, θα έχουμε και μια συνάντηση με τον προπονητή μάλλον σήμερα, θα συζητήσουμε, θα τον ακούσουμε και υπάρχει η θέληση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι δεν υπάρχει πανικός, ούτε χάος επικρατεί. Βιώσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Όταν υπάρχει το ομαδικό πνεύμα και δεν υπάρχουν άλλα συμφέροντα πέραν της ομάδας οι λύσεις θα βρεθούν».

Επίσης, εάν έχει τεθεί θέμα προπονητή, απαντήθηκε ότι «δεν υπάρχει οτιδήποτε, ούτε έχει συζητηθεί κάτι. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την περσινή πορεία. Τον ξέρουμε τον προπονητή, μας ξέρει και πριν να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλουμε να ακούσουμε και τον ίδιο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας