Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών-Μια νέα εποχή στο ποδόσφαιρο

Το Ποδόσφαιρο Γυναικών αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ οι προβλέψεις λένε πως την επόμενη δεκαετία η αύξηση των γυναικών που μαγεύονται από τη στρογγυλή θεά θα είναι ακόμα πιο θεαματική, αφού η ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων της UEFA και της FIFA.
 
Την τελευταία 5ετία ο αριθμός των επίσημα εγγεγραμμένων παικτριών αγγίζει στην Ευρώπη το 1.5 εκατομμύριο. Στην Κύπρο υπάρχουν πάνω από 1,500 επίσημα εγγεγραμμένες παίκτριες ενώ στην Ελλάδα ο αριθμός ξεπερνά τις 7,000.
 
Το Athens Women’s Football Summit - AthensWFS (www.athenswfs.com), το πρώτο διεθνές συνέδριο αποκλειστικά για το  ποδόσφαιρο γυναικών,  έρχεται στην Αθήνα 16-17 Οκτωβρίου.
 
Διοργανωτής του Συνεδρίου είναι η IBF - Intelligence Business Forces (www.ibfnow.com), Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων και των Αθλητικών Ομάδων. .
 
«Το ποδόσφαιρο γυναικών έχει καταγράψει θεαματική πρόοδο τα τελευταία χρόνια ενώ η προοπτική ανάπτυξής του είναι πολύ μεγαλύτερη. Πιστεύουμε πως αποτελεί μια δυναμική αγορά που προσφέρει επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες…» σημειώνει ο Partner της IBF στην Κύπρο, ο Κύπριος Μάριος Αθανασίου, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει θητεύσει επιτυχώς στο Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ.
 
«Το AthensWFS, θα συμβάλει μεταξύ άλλων, στην επίτευξη θετικών αλλαγών σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το Gender Equality, το Leadership και το Inclusion, τόσο στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο αλλά και ευρύτερα στον Επαγγελματικό και Κοινωνικό στίβο..» τονίζει ο κ. Μάριος Χρήστος Σφαντός, Δικηγόρος, Partner της IBF στην Νέα Υόρκη, Εξειδικευμένος Σύμβουλος Ποδοσφαίρου, Head of Communications at Valencia CF Academy New York και Συν-Διοργανωτής του AthensWFS.
 
«To Athens Women’s Football Summit  (www.athenswfs.com) - μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBF σε παγκόσμιο επίπεδο -  θα αποτελέσει ένα ετήσιο παγκόσμιο Forum ανάπτυξης, προβολής, επαφών και επενδύσεων στο Ποδόσφαιρο Γυναικών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο..» είπε ο κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος, Ιδρυτής και CEO της IBF, πρώην Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Συν-Διοργανωτής του AthensWFS.
 
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του Riviera Coast (www.rivieracoast.gr).
 
Invest in Women's Football! Invest in Gender Equality, Inclusion and Commercial Opportunities! Join us at the historic inaugural AthensWFS! 16th-17th October 2019.
 
Πληροφορίες : www.athenswfs.com, info@athenswfs.com +30 (211) 016 8140, +1 347 535 2466, +357 99493809.


 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ