Πώς έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τη νίκη επί του Απόλλωνα

Χαρούμενοι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά τη νίκη της ομάδα τους κόντρα στον Απόλλωνα, κάτι το οποίο φάνηκε και μέσα από τις αναρτήσεις τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε πιο κάτω:

Τιάγκο Φερέιρα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια, αφού το γκολ του έκανε τη διαφορά. Ο Τιάγκο ανάρτησε βίντεο του γκολ και δύο φωτογραφίες της ομάδας γράφοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την φανέλα της Ομόνοιας, το οποίο αφιέρωσα στο κοριτσάκι μας που έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, τους φίλους μου, την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες μου που έκαναν την προσαρμογή μου στην ομάδα εύκολη. Πάντα θα κάνω το καλύτερο γι’ αυτή τη φανέλα».

Φράνσις Ουζόχο

Σταθερός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Νιγηριανός τερματοφύλακας των πρασίνων, Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος πρόσθεσε το εξής κάτω από τη φωτογραφία της ομάδας της Ομόνοιας: «Μπορώ να κάνω τα πάντα όταν ο Χριστός μου δίνει δύναμη. Σπουδαία νίκη παιδιά και τρεις βαθμοί. Πολλή αγάπη από τον κόσμο. Πίστη στον Χριστό».

Γιαν Λέσιακς

Ο Τσέχος αριστερός μπακ, είχε ένα καλό παιχνίδι και βοήθησε έτσι ώστε το τριφύλλι να πετύχει τη νίκη. Ανέβασε βίντεο από το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα και μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς προσθέτοντας στη λεζάντα: «Σπουδαία νίκη, τρεις βαθμοί, φοβερή ατμόσφαιρα, εκπληκτικοί οπαδοί».

Χεν Εζρά

Ο Ισραηλινός εξτρέμ, ήταν μεν λακωνικός αλλά αρκετά ξεκάθαρος στην ανάρτηση του, καθώς πάνω από την ομαδική φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε: «Αγαπώ την ομάδα μου» δείχνοντας το πόσο έχει δεθεί με την Ομόνοια.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Ο Άγγλος επιθετικός, έγραψε «Φανταστικό αποτέλεσμα, φανταστική υποστήριξη», κάτω από την πανηγυρική φωτογραφία που ανέβασε.

Έρικ Μποτεάκ

Από την κερκίδα στήριξε τους συμπαίκτες του ο Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γάλλος εξτρέμ ανέβασε δύο βίντεο, το ένα από την οργανωμένη κερκίδα των πρασίνων και το άλλο από το τέλος του αγώνα και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Φάνος Κατελάρης

Αν και δεν αγωνίστηκε, χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη της ομάδας του. Σε ένα ποστάρισμα που έκανε ανέφερε: «Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα στον πράσινο λαό κοιτάζοντας τον σήμερα μόνο περηφάνια μπορείς να νιώσεις».

Γιόρντι Γκόμεθ

Στο βαθμολογικό κέρδος και τον κόσμο, στάθηκε ο Ισπανός μέσος γράφοντας. «τρεις βαθμοί. Η υποστήριξη των οπαδών ήταν εκπληκτική».

Ανδρόνικος Κακουλλής

Την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή για περίπου 20 λεπτά. Ο νεαρός διεθνής της Ομόνοιας, ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα γράφοντας «Vamos» δείχνοντας την χαρά του για τα πρώτα του λεπτά φέτος με την φανέλα των πρασίνων. 

Χάρης Μαυρίας

«Φοβερή προσπάθεια από όλους. Ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε» ανέφερε το ποστάρισμα του Ελλαδίτη μπακ, που έγραψε το τρίτο σερί ενενηντάλεπτο στη σειρά.

Δειτε Επισης

Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία
«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»