Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η παραδοχή Πετεβίνου για τα λάθη και η αισιοδοξία για το τρίποντο

  23/09/2019 18:50
Η παραδοχή Πετεβίνου για τα λάθη και η αισιοδοξία για το τρίποντο

Η παραδοχή Πετεβίνου για τα λάθη και η αισιοδοξία για το τρίποντο

  23/09/2019 18:50
«Όταν έρχεσαι από ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου. Θα πρέπει να ζήσουμε με τις συνέπειες. Είμαστε σε μια άλλη διοργάνωση και δεν μπορούμε να έχουμε απώλειες».
 
Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ένωση.
 
Όπως ανέφερε, «πρέπει να είμαστε οι πρωταθλητές. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν έχουν απώλειάς, και εμείς για να μην έχουμε πρέπει να κερδίσουμε σήμερα».
 
Για τους τραυματίες, ο Νεκτάριος Πετεβίνος, πρόσθεσε «όπως γνωρίζεται, μας είχε πρόκυψή ένα πρόβλημα με το Γκέντσογλου, αλλά την ίδια ώρα ήταν ένα χτύπημα που τον κράτησε εκτός. Ο Σάβιτς βρίσκεται στην αποστολή, ο Βούρος προπονείται και θα είναι έτοιμος. Ο προπονητής διάλεξε τους καταλληλότερους. Περιμένουμε να μπούμε μέσα και αν πάρουμε το τρίποντο».
 
«Οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν είναι εύκολο να ισορροπεί, θεωρώ έχουμε αρκετή εμπειρία για προσπαθούμε να ισορροπούμε από τη μια διοργάνωση στην άλλη.
 
Μας δίνεται μια ευκαιρία να διορθώσουμε τη κακή ψυχολογία αλλά και την εμφάνιση μας. Κατά την διάρκεια της χρονιάς είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας