Ένας Νιγηριανός κυματοθραύστης στην Ομόνοια

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο πως η φετινή έκδοση της Ομόνοιας δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες. Στην ομάδα του Μπεργκ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, εμπειρία και ποιότητα και αυτό είναι κάτι που έλειψε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αυτός που κάνει την ειδοποιό διαφορά στους πράσινους, για την ώρα, είναι ο Φράνσις Ουζόχο. Ο νεαρός Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας προσδίδει σταθερότητα και ασφάλεια κάτω από την εστία και όλοι στην ομάδα πίνουν, πλέον, νερό στο όνομά του.

Είναι μερικές στιγμές που μοιάζει ανίκητος κάτω από τα δοκάρια. Είναι σαν να απλώνει τα «πλοκάμια» του και να αποσοβεί ό,τι έρχεται προς την εστία του. Δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι στιγμής από open play, παρά μόνο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Συμβάλλει με απόλυτα πειστικό και καθοριστικό τρόπο, στην ολοκληρωτική βελτίωση της αμυντικής γραμμής της Ομόνοιας.

Για τον ίδιο, το προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα ήταν πολύ ιδιαίτερο. Ο ίδιος δεν είχε ξεχάσει, τα όσα έζησε τον περασμένο Φεβρουάριο με την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για το δελτίο υγείας του. Δίνει τις δικές του απαντήσεις εκεί που πρέπει. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η διοίκηση του Σταύρου Παπασταύρου μελετά όλους τους πιθανούς τρόπους για να προχωρήσει στην αγορά του από την ισπανική Λα Κορούνια. Το κόστος αγοράς του θα είναι σαφέστατα πολύ μεγάλο, όμως στην ομάδα της Λευκωσίας είναι διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν μια οικονομική υπέρβαση για χάρη του Νιγηριανού.
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ