Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χάμπος και Πίττας κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας

  24/09/2019 11:03
Χάμπος και Πίττας κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας

Χάμπος και Πίττας κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας

  24/09/2019 11:03

Οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Απόλλωνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν μαζί με τους Χάμπο Κυριάκου και Ιωάννη Πίττα, αφού θα βρεθούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών ποδοσφαιριστών, της ομάδας της Λεμεσού, είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση:

Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από την ιστορική ποδοσφαιρική ακαδημία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης (25 Σεπτεμβρίου) από τις 15:15 μέχρι τις 16:15 στο γήπεδο του Καλογεροπουλείου Γυμνασίου.

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Μια όμορφη εμπειρία, την οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Καλογεροπούλειο Στάδιο την Τετάρτη.

Οι θρυλικές Ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας