«Mόνο όταν χάνει ο Απόλλωνας τον στήνουν στο τοίχο»

Την ήττα των κυανολεύκων από την Ομόνοια , σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στο του ΣΠΟΡ FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως όταν χάνει ο Απόλλωνας, τον στήνουν στο τοίχο.
 
Την ήττα από την Ομόνοια, σχολίασε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέροντας «η ήττα δεν έχει θετικά σε μία ομάδα όπως εμάς. Στόχος ήταν η νίκη και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Χαρίσαμε ένα γκολ στην Ομόνοια. Είμασταν πολύ άτυχοι όλο το ενενηντάλεπτο. Πρέπει να συνέλθουμε για την συνέχεια. Έχουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις οποίες ο προπονητής θα διορθώσει. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν κακοί εναντίας είμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε πολλές τελικές φάσεις».
 
«Εμείς δημοσιεύσαμε δελτίο τύπου την Παρασκευή. Το Σάββατο εμφανίστηκαν τα προβλήματα. Δεν κρύψαμε κάτι. Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις παίκτες. Ο Ενσούε έχει θέμα με χτύπημα στον μηνίσκο, θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα αποφύγει το χειρουργείο. Ίσως χρειαστεί πάνω από μήνα για να επιτρέψει. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Παπουλλής και ο Εμπιντά θα μπορέσουν να βρίσκονται στην αποστολή εν όψει ΑΕΚ», πρόσσθεσε για τους τραυματίες της ομάδας της.
 
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, πρόσθεσε «είναι ένα εξ αναβολής παιχνίδι, μοναδικός μας στόχος οι 3 βαθμοί. Ο Απόλλωνας μπαίνει σε κάθε παιχνίδι κυνηγώντας την νίκη. Οι στόχοι στην ομάδα είναι γνωστοί. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, τριπλής παραλλαγής. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί».
 
«Αντιλαμβανόμαστε την στεναχώρια και την πίεση αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Γιατί τα βάφουν μαύρα; Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Είδαμε ποιος είχε κατοχή και έλεγχο μπάλας. Είδαμε τρία ρεπορτάζ για ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε ενοχλημένοι από στάση δημοσιογράφων. Κάποιοι γράφουν απλά επειδή πουλά. Μόνο όταν χάνει ο Απόλλωνας τον στήνουν στο τοίχο, δεν το καταλαβαίνω αυτό», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, για το πως μόνο όταν χάνει ο Απόλλωνας τον στήνουν στο τοίχο. 
 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου