«Έκαψε» τον Κοσμά ο Νεοφύτου, εν αναμονή της ποινής του

Έκαψε τον τεχνικό της Ένωσης, Γιώργο Κοσμα, ο διαιτητής Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον Κύπριο κόουτς, μετά το τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, στο φύλλο αγώνος, άφησε άκρως εκτεθειμένο τον Κοσμά, αφού όπως καταγράφεται τον εξύβρισε χρησιμοποιώντας βαρύ και αισχρό λεξιλόγιο, ενώ ο διαιτητής υποστηρίζει ότι ο προπονητής κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μερκής, ο Κοσμά, έξω φρενών, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον διαιτητή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να κατευνάσουν τα πνεύματα.  

Όπως είναι αναμενόμενο, η καμπάνα που αναμένει τον Γιώργο Κοσμά θα είναι αρκετά βαριά, αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν κοσμούν τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»