Κτύπησε ξανά με την Ένωση ο Μερκής... όπως παλιά

Από μηχανής Θεός για τον ΑΠΟΕΛ ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε στο Τάσος Μάρκου, κόντρα στην Ενωση, χάρισαν στους γαλαζοκίτρινους τη νίκη και το τρίποντο.
 
Το πάθος που διακατέχει τον 35χρονο στόπερ, ξεχώρισε για άλλη μια φορά. Λύτρωσε την ομάδα του στα τελευταία λεπτά, κάτι το οποίο έκανε πριν ενάμιση μήνα, με το γκολ που σημείωσε κοντά στην Καραμπάχ, στο ΓΣΠ.
 
Ο Κύπριος διεθνής, αμυντικός, οπότε κληθεί να αγωνιστεί δίνει την ψυχή του στο γήπεδο του και αγωνίζεται για τη φανέλα, πράγμα που τον έκανε από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδα των φίλων του ΑΠΟΕΛ.
 
Στις εγχώριες διοργανώσεις, το τελευταίο τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Μερκής, ήταν και πάλι απέναντι στην ομάδα του Παραλιμνίου.
 
Συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου 2019, οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 1-0 της Ένωσης, για το θεσμό του κυπέλλου, με τον κεντρικό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, να χρίζεται σκόρερ, στο 84ο λεπτό.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρώτη φορά που ο 35χρονος στόπερ, σκόραρε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, ήταν τη σεζόν 2007-2008, στην οποία ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν με τα χρώματα του Απόλλωνα.
 
Σε αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, που διεξάχθηκε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, τις 27 Οκτωβρίου 2007, ο Γιώργος Μερκής βρήκε δίχτυα στο 47ο και 74ο λεπτό αντίστοιχα.
 
Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, έχει ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως διανύει το 35 έτος της ηλικίας του. Απέδειξε από την αρχή πως ο τεχνικός των πρωταθλητών, Τόμας Ντολ, δύσκολα θα μπορέσει να τον κατατάξει ως τετάρτη επιλογή στους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ