Πώς σχολιάζει τα διαιτητικά λάθη ο Φανιέρος και ποια η πρόβλεψη του για Ομόνοια

Το δικό του σχόλιο για τα διαιτητικά λάθη στο πρωτάθλημα, έδωσε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αραδίππου, έκανε την πρόβλεψη του για την πορεία των Ομόνοιας και Ανόρθωσης την φετινή σεζόν.
 
Αναλυτικά τι είπε στον Super Sport FM 104.0:
 
Για την Ομόνοια:«Η Ομόνοια. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θα υπάρχει ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα. Έχει αρκετά χρόνια να το διεκδικήσει η Ομόνοια. Όπως βλέπω έκαναν πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους. Ο κ. Λάρκου και αυτοί που είναι δίπλα του, έκαναν πολύ καλή δουλειά».
 
Για την Ανόρθωση: «Είναι κουτί. Ο μόνος που μπορεί να ανοίξει το κουτί είναι ο Κετσπάγια. Φέρνει Κύπριους και βλέπουμε τι κάνει με τον Ράγιος. Καταλάβεις τον προπονητή, όταν δίνει ψυχολογία. Πήρε τον Αρτυματά και εκεί που δεν αγωνιζόταν τον έκανε να ξεχωρίζει».
 
Για τα διαιτητικά λάθη: «Με λυπεί γιατί πάμε χειρότερα. Κάποτε με τον μακαρίτη τον Κουτσοκούμνη, υπήρχε ένα αφεντικό. Όταν δεν έχει αφεντικό και όταν είναι νέος ο πρόεδρος, όπως ο φίλος ο κ. Κούμας είναι διαφορετικό. Άλλο να είσαι 30 χρόνια πρόεδρος και άλλο να είσαι νέος. Η διαιτησία αντί να καλυτερεύει, χειροτερεύει. Βλέπουμε και άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο που δεν αρέσουν στον κόσμο. Άλλοι είναι μάνατζερ, άλλοι μπαίνουν από αλλού στο ποδόσφαιρο. Είμαστε σε μια κατάσταση που δεν πρέπει. Στο μυαλό ενός ανθρώπου που κάθεται στον καφενέ είναι πολλά πράγματα και θα πει ότι είμαστε απατεώνες. Μιλάμε για τους διαιτητές. Υπάρχει διαιτητής που μπορεί να βγάλει το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, εκτός 1-2. Πιάσαμε τους νεαρούς και τους ρίξαμε στα βαθιά.Πρέπει να μπουν 3-4 διαιτητές για τα κρίσιμα παιχνίδια και να μην ρίχνουμε τους νεαρούς στα βαθιά. Το ΑΠΟΕΛ δεν θα παίξει με την ομαδούλα την Ομόνοια. Άλλαξαν τα πράγματα».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς