«Το πράγμα έχει ξεφύγει… Χρειαζόταν να απαντήσουμε στο ΑΠΟΕΛ»

Την δική του τοποθέτηση για το θέμα που προκλήθηκε με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και με την ανάρτηση του βουλευτή Χριστάκη Τζιοβάνη, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0,υπογράμμισε πως «γενικότερα το πράγμα πάει να ξεφύγει, ίσως έχει ξεφύγει ήδη για να πω την αλήθεια. Υπάρχουν κακές συμπεριφορές των εμπλεκομένων προς όλους, όχι μόνο ως προς τους δημοσιογράφους. Η δουλειά της ΕΑΚ είναι να προστατεύει τους δημοσιογράφους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βγάλαμε ανακοίνωση, απλώς προτιμούμε να λύνουμε τα θέματα μας μακριά από την δημοσιότητα. Δεν πρέπει να είμαστε είδηση αλλά να την καλύπτουμε. Ωστόσο, χρειαζόταν να δώσουμε απάντηση στον ΑΠΟΕΛ. Αν θελήσουν να απαντήσουν, εμείς δεν θα δώσουμε περαιτέρω συνέχεια. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στον χώρο της δημοσιογραφίας».
 
Για την ανάρτηση του Χριστάκη Τζιοβάνη τόνισε πως «Όταν άτομα με ένα κοινωνικό υπόβαθρο, δημόσια πρόσωπα και πολιτικοί προβαίνουν σε τέτοιες τοποθετήσεις πρέπει να αντιδρούμε. Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Στείλαμε επιστολή σ’ αυτόν γιατί δεν θέλαμε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε. Θέλαμε να κρατήσουμε τα προσχήματα. Αναγκαστήκαμε σήμερα να δημοσιεύσουμε απάντηση στο ΑΠΟΕΛ λόγω του ότι η δική του επιστολή αναφερόταν σε εμάς με κεφαλαία γράμματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος