Τιμούρ Vs Γιαννιώτας: Μια σχέση που δεν λέει να σβήσει

Ανόρθωση και Απόλλωνας, προετοιμάζονται για το μεταξύ τους εξ΄αναβολής ντέρμπι, που θα διεξαχθεί αύριο (2/10) στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ένα ιδιαίτερο θέμα προκύπτει γύρω από το όλο θέμα, αφού Τιμούρ Κετσπάγια και Γιάννης Γιαννιώτας, ήταν δυο άτομα που απασχόλησαν έντονα τα ρεπορτάζ μας το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Γεωργιανός τεχνικός, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήθελε όσο τίποτα άλλο τον Ελλαδίτη εξτρέμ, στην ομάδα του.

Εκτός αυτού, οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα και στον ΑΠΟΕΛ, με τον Γιαννιώτα να κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τον Τιμούρ στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Ο πατέρας στη φυλακή, η μητέρα στήριγμα και ο Ζοάο Πέδρο γράφει το δικό του παραμύθι