Ο χαρακτηρισμός του Ντολ για τη Σεβίλλη και αυτό που άξιζε στον ΑΠΟΕΛ

Στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς (σ.σ. Σούπερ Καπ), αλλά και στη δύσκολη συνέχεια με την αναμέτρηση της Πέμπτης (3/10), κόντρα στη Σεβίλλη, αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ.

Μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα, «bild», ο Γερμανός προπονητής των γαλαζοκιτρίνων μίλησε για τη δίκαιη - όπως τη χαρακτήρισε - κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά και τη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Παράλληλα αποκάλεσε τη Σεβίλλη ως ένα γίγαντα του ισπανικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το τρόπαιο μαζί μας (σ.σ. εννοεί την κατάκτηση). Μας άξιζε να κερδίσουμε αυτό τον τελικό. Δεν παίξαμε πολύ στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως κερδίσαμε την ίδια ομάδα στη Λεμεσό με 3-0 για το πρωτάθλημα και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Σεβίλλη, ένα γίγαντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα εκεί για να πάρουμε αποτέλεσμα», ήταν το σύντομο σχόλιο του Ντολ. 

Στο τέλος της συνέντευξης, γίνεται αναφορά και στον χρόνο του Γερμανού κόουτς, τον οποίο περνά δουλεύοντας με την ομάδα για τον σύλλογο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος