Έκρυψε την μπάλα η Ανόρθωση και ο Ράγιο το αποτελείωσε (vid&pics)

Άνοιξε το σκορ η Ανόρθωση, κόντρα στον Απόλλωνα, στο 24ο λεπτό στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με τον Ρούμπεν Ράγιος, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό μαζί με τον Καλτσά.

Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στη μικρή περιοχή να στέλνει τη μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό, βάζοντας την ομάδα της Αμμοχώστου μπροστά στο σκορ.

Είναι το τρίτο τέρμα στη φετινή σεζόν για τον Ράγιο, ο οποίος στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στην Πάφος FC, σκόραρε, ενώ το πρώτο ήταν απέναντι στην Ένωση.

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»