«Κάποιοι παράγοντες μας έκαναν να αλλάξουμε την αρχική ενδεκάδα»

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απολλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση, στη διάσκεψη Τύπου, ενώ τόνισε παράλληλα πως κάποιοι παράγοντες άλλαξαν την αρχική ενδεκάδα και ότι από την ημέρα που ήρθε δεν είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του. 
 
Αρχικά ανέφερε «δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν παίξαμε καλά. Ήρθαμε εδώ στο γήπεδο με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι. Στόχος ήταν να κρατήσουμε την μπάλα.
 
Για το αρχικό πλάνο, ο προπονητής του Απόλλωνα, υπέδειξε πως «δυστυχώς κάποιοι παράγοντες μας έκανα να αλλάξουμε την αρχική ενδεκάδα. Από την μέρα που ήρθα στην ομάδα δεν είχα όλους τους παίκτες στη διάθεση μου για να φτιάξω την ενδεκάδα που θα ήθελα εγώ».

Για τις προσωπικές μονομαχίες, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, πρόσθεσε ότι «δουλέψαμε στις προσωπικές μονομαχίες πριν το παιχνίδι. Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καλή απόδοση. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν μετά από προσωπικές μονομαχίες που χάσαμε».
 
Για τους τραυματίες, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε «είμαι πολύ απογοητευμένος με τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδας μας. Επίσης είμαι χαρούμενος για τις επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως του Παπουλλή».
 
Σε ερώτηση για τη μη συμμετοχή του Εμίλιο Ζελάγια, είπε πως «σήμερα ήταν η ευκαιρία να ξεκουραστεί για να παίξουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές».
 
«Τα πολλά παιχνίδια που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές, φέρνουν την κούραση, γι' αυτό ήρθε και η αλλαγή στην ενδεκάδα. Είχαμε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε με υποτροπιασμούς γι’ αυτό και τους αφήσαμε στον πάγκο.», ανέφερε για την αλλαγή στην ενδεκάδα της ομάδας, ο τεχνικός του Απόλλωνα.
 
Σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι παράγοντες που οδήγησαν στις αλλαγές, ο Σέρβος κόουτς, πρόσθεσε πως «μετά από κάποιες προπονήσεις, είδαμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι παίκτες. Δεν είμαι προπονητής που του αρέσει να κάνει πολλές αλλαγές. Με τις συνθήκες που ξεκινήσαμε κάναμε κάποιες αλλαγές για να δούμε το επίπεδο των παικτών».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19