Ράγιος παίξε κι άλλο playstation

Γεννήθηκε σε μια χώρα που τα παιδιά πρώτα παίζουν ποδόσφαιρο και μετά λένε μπαμπά. Θα μπορούσε όμως, να γίνει και ζωγράφος, αφού πολλοί είναι οι Ισπανοί που άφησαν το δικό τους στίγμα στο χώρο.
 
Ο Ρούμπεν Ράγιος ωστόσο, πήρε την απόφαση να γίνει ποδοσφαιριστής και όταν τον θέλει η μπάλα, μπορεί να ζωγραφίζει εντός των τεσσάρων γραμμών. Έτσι έκανε και με τον Απόλλωνα.
 
Ο Ισπανός, που ξεκίνησε με τέρμα το γκάζι το νέο πρωτάθλημα, πήρε την πάσα του Σαντίκ και έκανε αυτό που κάνουν όλοι παίζοντας… playstation. Με μια όμως διαφορά. Αυτό που έκανε ο Ράγιος, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, όσοι κρατάνε τον μοχλό της κονσόλας παιχνιδιού, το κάνουν όταν ο δείκτης του σκορ δείχνει από 3-0 και πάνω.
 
Παρόλα αυτά, ο Ράγιος δεν μάσησε... Είδε συστημένη την μπάλα στο δεξί, όπλισε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Μολ. Καλά, το Παπαδόπουλος λένε είναι ηφαίστειο και στα γκολ εκρήγνυται, αλλά στο γκολ του Ράγιος ήταν ο ορισμός της έκρηξης.
 
Το ξέσπασμα του βιρτουόζου επιτελικού της Κυρίας, από τη μια, σκότωσε έτσι και αλλιώς τον κακό Απόλλωνα, ενώ από την άλλη επιβεβαίωσε το εκρηκτικό ξεκίνημα του ιδίου και της ομάδας του.
 
Το Παπαδόπουλος ναι, εκτοξεύτηκε. Αλλά εκτοξεύτηκε και ένας άλλος, που κάτι τέτοια γκολ ήταν βούτυρο στο ψωμί του όταν έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο.
 
Ο Τιμούρ... Που είδε αλλά κυρίως έβαλε γκολάρες στην καριέρα του, μετά το φοβερό γκολ του Ισπανού ξέσπασε κι αυτός, για πρώτη φορά από τη μέρα που επέστρεψε. Λες και ήταν ο ίδιος που κτύπησε την μπάλα για να πάει στη γωνιά του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
 
Ωστόσο, ο Κετσπάγια μπορεί να βλέπει στον Ράγιος κάτι από τον ίδιο.
 
Η πορεία και των δύο στη συνέχεια, όπως και να έχει, θα αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στην κατάληξη της φετινής Ανόρθωσης...
 
Είδωμεν... Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»