Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αισιόδοξος ο Χριστοφόρου πως ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του

  03/10/2019 13:51
Αισιόδοξος ο Χριστοφόρου πως ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του

Αισιόδοξος ο Χριστοφόρου πως ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του

  03/10/2019 13:51

Την κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλωνας σχολίασε ο Κύπριος προπονητής, Χριστάκης Χριστοφόρου, μιλώντας στον Super Sport FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν.

Αρχικά ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ανέφερε: «συμφωνώ μαζί σας, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν την εμπειρία να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Το ρόστερ είναι ποιοτικό και οι συνθήκες δουλειάς είναι εξαιρετικές, θεωρώ ότι η ομάδα του Απόλλωνα θα βρει γρήγορα τον δρόμο της».

Για το ξεκίνημα της Ανόρθωση και της Ομόνοια, ο Κύπριος τεχνικός, πρόσθεσε «η Ομόνοια και η Ανόρθωση έδειξαν ότι έφτιαξαν καλές ομάδες, έδειξαν έτοιμες από την αρχή και είναι καλό για όλους μας. Τις ομάδες αυτές ακολουθούν πολλές χιλιάδες κόσμος, είναι καλό να δημιουργηθεί αυτή η ατμόσφαιρα που έχει χαθεί από τα γήπεδα μας. Είναι νωρίς να προβούμε συμπεράσματα».

«Όπως είχα πει, είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε από το μηδέν. Ο Τιμούρ έφερε παίκτες που γνώριζε, όπως τον Αρτυματάς και τον Μαργκάσα και με αυτούς που έμειναν Ράγιος και Σίλντελφελντ, κατάφερε να κτίσει κάτι καλό. Πιστεύω θα είναι εκεί μέχρι το τέλος», κατέληξε ο Χριστάκης Χριστοφόρου, για το χθεσινό ντέρμπι της ομάδας της Αμμοχώστου. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας