Στην πόρτα εξόδου ο Ιβάν-Ο επόμενος κόουτς και o… Αυγουστή

Ως τελειωμένη χαρακτηρίζουν οι πληροφορίες την υπόθεση Ιβάν Βουκομάνοβιτς στον Απόλλωνα, αφού έχουν μείνει τα διαδικαστικά, αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει ο Σέρβος τεχνικός, για να ανακοινωθεί κι επίσημα το διαζύγιο.
 
Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο μετά από τις τελευταίες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας στο γήπεδο,  Νίκος Κίρζης και Πέτρος Κονναφής φαίνεται πως έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις.
 
Ήδη στη Λεμεσό, έχουν αρχίσει τα πρώτα σενάρια για τον διάδοχο του Βουκομάνοβιτς, με τους φίλους της ομάδας να απαιτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή.
 
Κάτι τέτοιο πάντως, φαντάζει πολύ απομακρυσμένο ως σενάριο, πρώτον διότι δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να αναληφθεί η σχετική ευθύνη από τους αρμοδίους για την απομάκρυνση του Κύπριου κόουτς προ μηνός και δεύτερον γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι διατεθειμένος να επιστρέψει.
 
Θεωρείται δεδομένο πως οι διοικούντες δεν θα τολμήσουν και αυτή τη φορά να φέρουν στο Κολόσσι προπονητή που δεν γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο νησί. Θα προτιμηθεί δηλαδή δοκιμασμένη λύση που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και θα μπορεί άμεσα να προσαρμοστεί και να πετύχει ότι δεν πέτυχε ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς.
 
Όπως και να έχει εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο Κολόσσι. Οι διοικούντες  των κυανολεύκων είναι αποφασισμένοι να αξιοποιηθεί πλήρως το κατ΄ ομολογίαν πλούσιο ρόστερ και σε καμία περίπτωση να μην πάει χαμένη η φετινή χρονιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια