Ξεκάθαρος ο Πετρίδης: Απαιτούμε σεβασμό στην πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου

Το δικό του μήνυμα έστειλε λίγες ώρες πριν τη σέντρα της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Σεβίλλη, ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια του γεύματος που παραχώρησε η ομάδα στα ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή στην Ισπανία. 

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, στάθηκε στον σεβασμό που απαιτεί η ομάδα από τα ΜΜΕ σε ορισμένα γεγονότα, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του για μια αξιοπρεπή εμφάνιση από την ομάδα του στον αποψινό αγώνα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη:
 
«Να ευχαριστήσω την Πρέσβειρα που είναι μαζί μας για δεύτερη φορά και ελπίζω να μας φέρει γούρι αυτή τη φορά. Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς που είναι μαζί μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να υλοποιούσαμε τους στόχους μας για να έχουμε ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ να ανταποκρίνεται και εννοώ την Parimatch, την Cablenet και τον φίλο τον Στέφο που κάναμε συμβούλιο μαζί, την εταιρία Fangeskidis και την Macron.

Ευχαριστούμε επίσης τους δημοσιογράφους που είναι μαζί μας και αυτό δείχνει ότι δεν κρατούμε κακία στα ΜΜΕ, ούτε ότι έχουμε κάτι το συγκεκριμένο με τον οποιονδήποτε. Απλώς σαν ΑΠΟΕΛ, σαν η πιο πετυχημένη και αντιπροσωπευτική ομάδα της Κύπρου, απαιτούμε και τον κατάλληλο σεβασμό σε κάποια γεγονότα και τίποτα άλλο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάντα σωστοί μαζί σας, όπως είμαστε, αλλά πάνω απ’ όλα να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ με όποιον και αν έχει να κάνει και δεν θα διστάσουμε ποτέ.

Ερχόμενοι στο σημερινό παιχνίδι, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες. Το ΑΠΟΕΛ όμως απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο. Αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου και ιδιαίτερα των ισπανικών ομάδων. Η Σεβίλλη είναι μια από τις δυνατότερες ομάδες στην Ισπανία, είναι η κάτοχος του συγκεκριμένου τροπαίου του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να δούμε μια αξιοπρεπή παρουσία από τον ΑΠΟΕΛ και ότι θέλει ας προκύψει.

Δεν ονειρευόμαστε για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Όμως δεν παύουμε από το να ελπίζουμε. Το μόνο που εύχομαι είναι να δούμε το καλό ΑΠΟΕΛ και όχι αυτό που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντα τέτοιο καιρό δεν είμαστε φορμαρισμένοι αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εύχομαι να απολαύσουμε το παιχνίδι απόψε και να έχουμε ένα τιμητικό αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ και για την Κύπρο».
 
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ