Η πρώτη αντίδραση του Σωφρόνη ως προπονητής του Απόλλωνα

Αισιόδοξος για τη νέα του αρχή στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε η ομάδα για την παρουσίασή του. Ο Κύπριος κόουτς, επεσήμανε ότι η ευθύνη πλέον στα αποδυτήρια είναι δική του και από σήμερα είναι μια νέα σελίδα για τον ίδιο.
 
Αναλυτικά:
 
«Σήμερα ξεκινάμε από το μηδέν, ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα είναι ο Απόλλωνας. Δεν ήθελα να χάσω αυτό το πρωτάθλημα. Την πρώτη φορά που ήρθα ένωσα δυνάμεις και τα παζλ του Απόλλωνα. Το τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς δεν ξέρουμε αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Εγώ επέστρεψα στο γήπεδο. Θέλω να επιστρέψει και ο κόσμος. Οι ομάδες που έχουν κόσμο δίνουν δυναμική. Ο Απόλλωνας έπαιξε ενάντια σε ομάδες με 12 ο παίκτη (σ.σ. εννοεί τον κόσμο). Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια απ’ όλους. Ξέρω ότι κάποιοι δεν θα περιμένατε τόσο σύντομα την επιστροφή μου, όπως και εγώ για να είμαι ειλικρινείς». 
 
«Η ευθύνη είναι δική μου μέσα στα αποδυτήρια από σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τη δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω. Για μένα σήμερα είναι νέα σελίδα. Έκανα αρκετές σκέψεις για πράγματα που έγιναν και είμαι πιο δυνατός σήμερα για να συνεχίσω στην ομάδα».
 
«Ο Περικλής είχε μια πρόταση από εξωτερικό, τα παιδιά που ήρθαν μετά από μένα δεν νομίζω να μην έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Σίγουρα έχουν να δώσουν πάρα πολλά. Όλοι θα γίνουν ένα μαζί μου και να δώσουμε πράγματα στους παίκτες και την ομάδα. Επιστρέφει μαζί μου ο Μπεντόγια, ο Ελευθερίου και ο Ιωακείμ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου