Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραιτήθηκε ο Καραβίδας, φεύγει πυροβολώντας

  04/10/2019 18:04
Παραιτήθηκε ο Καραβίδας, φεύγει πυροβολώντας

Παραιτήθηκε ο Καραβίδας, φεύγει πυροβολώντας

  04/10/2019 18:04

Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε η απόφαση του προέδρου της Δόξας, Κώστα Καραβίδα, να παραιτηθεί από το τιμόνι της ομάδας του.

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε σε σχέση με το σύστημα παρακολούθησης στο Μακάρειο στάδιο, ο Κώστας Καραβίδας, μη ανεχόμενος την κοροϊδία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, υπέβαλε την παραίτηση του, τονίζοντας πως είναι οριστική και αμετάκλητη.

«Κουράστηκα τις κοροϊδίες και τις υποσχέσεις από τους αρμόδιους φορείς, ΚΟΑ, ΚΟΠ και πολιτική ηγεσία», ανέφερε σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα με το θέμα του συστήματος παρακολούθησης στο Μακάρειο στάδιο σχετικά με το ποιος θα πληρώσει αλλά και με το θέμα του γηπέδου της Δόξας, αποφάσισα οριστικά και αμετάκλητα να παραιτηθώ από πρόεδρος της αγαπημένης μου ομάδας. Κουράστηκα τις υποσχέσεις και τις κοροϊδίες από όλους του αρμόδιους φορείς, ΚΟΑ, ΚΟΠ, πολιτική ηγεσία.

 
Στο μεταξύ, αμφίβολο είναι αν θα διεξαχθεί το αυριανό (05/10) παιχνίδι της Δόξας με την ΕΝΠ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, λόγω της μη λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου. Το καταστατικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν επιτρέπει αυτό το γεγονός.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας