Χαμόγελα και ανακούφιση στην ΑΕΚ-Σκόρπισε τον Εθνικό

Ανακούφιση και ψυχολογία για την ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε του Εθνικού Άχνας με 5-1 και πήρε το ζητούμενο, επιστρέφοντας στις νίκες για το παιχνίδι που διεξάχθηκε στην ΑΕΚ Αρένα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
 
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, μέσα σε ένα δίλεπτο δέχθηκαν την ανατροπή από την ομάδα της Λάρνακας και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα για τους Λαρνακείς.
 
Πρώτο ημίχρονο
 
Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κονέ ανατράπηκε από τον Γκονζάλεθ, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι στον Εθνικό Άχνας, στο οποίο δεν κατάφερε να ευστοχήσει ο Μιγκελίτο και να βάλει μπροστά στο σκόρ τους φιλοξενούμενους.
 
O Tρισκόφσκι έκανε τη σέντρα στην περιοχή, από τα αριστερά, με τον Γιάνου να πιάνει το δυνατό σουτ στο 22ο λεπτό, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Κουντόμπιακ και πέρασε σε κόρνερ για τους γηπεδούχους.
 
Μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξιά, στην περιοχή της ομάδας της Λάρνακας, o επιθετικός των φιλοξενούμενων, Μιγκελίτο, έστειλε τη μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.
 
Στο 45ο λεπτό ο Φιόλιτς εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Τρουγιόλς να πιάνει την κεφαλιά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ο Τριτσκόφσκι, με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, ανέτρεψε το σκορ και έκανε το 2-1, αμέσως ένα λεπτό μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος για την ομάδα του.
 
Δεύτερο ημίχρονο
 
Ο Απόστολος Γιάννου, στο 49ο λεπτό του αγώνα με ένα χλιαρό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας, Μποκατίνοβ, έχασε την μπάλα από τα χέρια του.
 
Ο Φιόλιτς με σουτ εντός περιοχής μετά από γύρισμα του Πλάνας, έκανε το 4-1, στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια ο ίδιο παίκτης,  έφυγε φάτσα με τον Μπογκατίνοφ, αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ και τον πρόλαβε ο Ευσταθίου.
 
Ο Αναστασίου, στο 79' λεπτό, βρήκε το δοκάρι, ωστόσο ο Πλάνας με δυνατό σουτ έκανε το 5-1 για την ομάδα των γηπεδούχων.
 
Μεγάλη ευκαιρία από τον επιθετικό της ΑΕΚ, Απόστολο Γιάννου, ο οποίος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο δεν ευστόχησε στο σουτ που έπιασε, στο 90'.
 
Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK: Tόνιο, Ρουίθ (70′ Κ. Αναστασίου), Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς, Πλάνας, Γκαρσία (82′ Ιωάννου), Σάστρε, Σπόλιαριτς, Φιόλιτς (77′ Κωνσταντίνου), Γιάννου, Τριτσκόφσκι.

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρντ, Φοινίρης (51′ Μ. Ηλία), Μ. Μαρκόσκι, Ευσταθίου, Κυπριανού, Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Ι. Κονέ (46′ Ι. Μαρκόφσκι), Παπαγεωργίου, Κοστόφσκι (83′ Α. Ηλία).

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Σκόρερ: 30’ Miγκελίτο, 45’ Τρουγιόλς, 46’ Τρισκόφσκι, 49’ Γιάννου, 55’ Φιόλιτς, 79' Πλάνας
 

Δειτε Επισης

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»